Wysłany: 2009-07-27, 23:03 [gs500f] MEGANE COUPE III 2.0 TCE 180KM
Wreszcie odebrałem - dokładnie na poczatku Lipca
Troszkę czekałem ponieważ zamowiona była w połowie kwietnia
Ale jakoś to przezyłem
Full opcja bez dachu panoramicznego.
Niedługo dojdzie pakiet sport kupiony od Thomaskce....pozdrawiam Tomka
Renault sprzeda je tylko w czerni, bieli i laterycie.
Moj np nie jest czarny , ostatnio widzialem tez na ulicy jakas taka szarobezowa
Tak teraz doczytalem, ze zamawiana w polowie kwietnia... wow...
Toz to 3 miechy... masakra ... najgorsze jest to czekanie... no i ubytek $$$ na koncie
Mam przejechane jak narazie 12 tys km, puki co jest super i nie zaluje, ze padlo na megane.
Także piękna, jak wszystkie Megi
Co do koloru, o gustach się nie dyskutuje
Aczkolwiek właśnie te 3 kolory najczęściej są wybierane. Raz też widziałem szary kolor i niestety jakoś inaczej ten samochód wyglądał.
Ciekawi mnie jak czerwień się prezentuje. Może kiedyś uda się spotkać.
Przebieg (tys.km): 20
Silnik: 2.0 TCE
Auto: M3 Coupe
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2009-07-29, 18:00
Piękna, piękna a ii kolor jedynie słuszny
Czy w tej chwili już przestali dawać gratis pakiet sportowy do Megane Coupe że musiałeś kupować?
No chyba że to jeszcze coś innego niż ja mam u siebie....
_________________ Pozdrawiam Maciek
Renault Megane III Coupe 2.0 TCE 180
No to poprosze fotki, moze sie tutaj niebezpiecznie wychyle ale dla mnie istnieja inne kolory niz czarny... wygladaja rownie dobrze, a niejednokrotnie lepiej...
Sam mialem miec czerwony, pozniej niebieski... ale terminy oczekiwania byly mega wydluzone... wiec wypadlo na "szary eclipse"
Bylem caly ostatni tydzien lipca w okolicach tarnowa,krynicy ale w zakopanym nie bylo mnie..no skoro juz pisze to moze powiem troche o wrazeniach jazdy poza miastem hehe jezdzilo sie super szczegolnie po kretych drogach a i spalanie spadlo do 8 ,1. Jeden maly minus jaki zauwazylem to ze przy predkosciach powyzej 150-160km\h robi sie glosno ale...to maly minus...hehe pozdrawiam:)
Przebieg (tys.km): 20000
Silnik: TCE 180
Auto: Megane III Coupe
Woj.: dolnośląskie
Wysłany: 2009-09-24, 14:11
gs500f, podaj więcej szczegółów (jak wyglądał montaż, itd) i wrzuć jakieś zdjęcia (interesuje mnie zwłaszcza montaż głośników bo tam fabrycznie jest chyba wstawiona 13)...
Zapraszam na PW, zreszta chlapaki z Warszawy jaki problem sie spotkac
Wawka to nie duze miasto
Spalarnia ...wieczorem ?
Przy okazji mozna spokojnie pogadac....i posluchac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum