Kolega który się zadeklarował robi to odpłatnie.
Ja proponuję WAM pomoc za darmo !!! przesyłajcie mi kody z radia jak nie poradzicie sobie na wskazanym forum
No nie do końca za podanie kodu oczekuję pewnej pomocy również przy rozkręceniu forum , szczegóły na moim gg 9778935 lub PW
_________________ Nie tylko samochodami człowiek żyje, żyje również sportem
Witam:)
Mam problem z radiem renault scenic
Radio firmy philipsa odłonczyłem akumulator i
i trzeba wpisać kod do radia a ja nie mam ponieważ gdzieś zgubiłem
Potrzebuje kod
Philips
Model no: 22DC594/62F
PROD NO: FD0096463029151
Bardzo bym prosił o pomoc
z góry dziękuje
Pozdrawiam
Proszę doczytać w regulaminie forum o zasadach pisowni
Witam towarzystwo.Zgubiłem karteczke z kodem i mam problem.Zima mróz i efekt wiadomy...piszecie ,że do wygenerowania kodu potrzebne są jakieś oznaczenia z radia.Na radiu nie mam żadnych cyferek etc.Możecie poinstruować gdzie dokładnie się znajdują te numerki?gdzieś pod radiem?będę musiał je wyciągnąć?
Autko to megane scenic z 98 roku a radio to kaseciak dokładnie taki jak na zdjęciu:
http://photos03.otomoto.p...C11419066_6.jpg
Przebieg (tys.km): 132
Silnik: dCi
Auto: coupe
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2010-03-15, 14:39
szczepan1986, przez 5 minut przeczytałeś cały temat? Weź się do roboty i nie czekaj na gotowe Podane jest kilka sposobów jak zdobyć kod do radia. Spójrz na 4 post nad tym i zobacz co się dzieje z takimi wpisami (na szczęście).
Przebieg (tys.km): 132
Silnik: dCi
Auto: coupe
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2010-03-15, 14:50
Ja też tam wysyłałem i dowiedziałem się że nie mają możliwości sprawdzenia kodu do mojego radia. Odpowiedź dostałem po kilku dniach. Co ważne, musisz się tam zarejestrować bo jako gość nic nie zdziałasz. Spróbuj zadzwonić do aso, bo często ludzie się boją tego miejsca a można tam pomoc uzyskać dość szybko i za darmo.
szczepan1986
Przebieg (tys.km): 11000
Silnik: 1,4
Auto: renault megane
Woj.: małopolskie
Wysłany: 2010-03-15, 14:56
dostalem juz kod mam nadzieje ze dobry spawdze za 20min jak bede do pracy wychodzil,a do ASO dzoniłem i licza sobie 50 zł,wiec bylem wymontowac radio za 10 zł,spisałem dane wysłałem na polecana strone i kod jest i zaoszczedzone pare groszy.mam nadzieje ze kod prawidlowy,a przypomnijcie mi jak sie go wpisuje i zatwierdza?
[ Dodano: 2010-03-15, 14:57 ]
[ Dodano: 2010-03-15, 15:02 ]
a tak na marginesie to bede SPRZEDAWAŁ moja MEGANKE 2002r hachback 1,4 16v 110tys.
pisac gg.1477252
...a przypomnijcie mi jak sie go wpisuje i zatwierdza?
.....
Po co mamy Ci przypominać i tak tego nie przeczytasz , w tym temacie było to już wałkowane kilka razy
Ludzie czytajcie wystarczy trochę chęci
Cytat:
...wiec bylem wymontowac radio za 10 zł,spisałem dane wysłałem na polecana strone...
6 postów wyżej proponowałem mariusz717 swoją pomoc w rozkodowaniu radia, wystarczyło wysłać dane do mnie na PW lub GG i w ciągu 1 dnia na 99% miałbyś kod za FREE
Oczywiście, że działa i to nie tylko z radiami Update List jak to jest tam napisane. Moje Tuner List zostało zdekodowane poprawnie. Próby na starszych modelach też wyszły OK.
_________________ Megane II GT 2.0 16V
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
S. Lem
mariusz717
Przebieg (tys.km): 124
Silnik: 1600
Auto: renault megane
Woj.: łódzkie
Wysłany: 2010-04-03, 13:55
koledzy mający problem z kodem polecam również stronę http://forum.eserviceinfo.com kod uzyskałem po kilku minutach za free , trzeba się tylko zarejestrować
Przebieg (tys.km): 152000
Silnik: 1,5
Auto: megane II
Woj.: małopolskie
Wysłany: 2010-04-07, 15:03
sprawa załatwiona , zdemontowałem radio spisałem wszystko co sie na nim znajdowało, a później rozkodowałem programem
Gdyby ktoś miał z tym problem służe pomocą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum