Przebieg (tys.km): 115
Silnik: 1.4 16v KA0D K4J 750
Auto: I Ph II
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2010-03-07, 23:23
Ja to myślę, że Carek da się Cessną przelecieć - tylko musi dać do podpisu odpowiedzialność materialną
_________________ Powyższe słowa wyrażają jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie mogą one służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym.
Pomysł z wiatrówką mi się podoba
Jestem ZA.
Również z chęcią się piwka napiję.
Jakby ktoś potrzebował transportu, to nie ma problemu.
Będę jechał z okolic Wrocławia.
Mam również nadzieję, że nie będę jechał sam tylko się ktoś znajdzie z okolic
Tylko trzeba będzie to z głową zorganizować, żeby z fajnej zabawy nie przerodziło się to w problemy
Jak by co to mam gdzieś stare tarcze z klubu strzeleckiego w którym byłem zawodnikiem, poszukam
Przebieg (tys.km): 146300
Silnik: 1.4 16V
Auto: Renault Megane GT I phase II
Woj.: podkarpackie
Wysłany: 2010-03-08, 09:17
Mogę przywieźć swój marker od paintballa (SP-1 Tactical) z kompletem kilku butli, żeby każdy mógł też do tarczy postrzelać z markera, jeżeli by się znaleźli chętni.
jeszcze co do strzelania, zapewne będzie sporo chętnych więc przydałaby się jeszcze jedna wiatrówka
ale to już organizatorzy zlotu niech się wypowiedzą czy w ogóle to wchodzi w grę
Oj,rozpędziliście się z tym strzelaniem ... Nie wiem ,czy będzie to na tyle bezpieczne i czy aby miejsce w którym będziemy nam to umożliwi . Nie będę się na ten temat na razie wypowiadać kategorycznie bo w tej kwestii myślę ,że wszyscy mogą zdecydować. Dodam tylko ,że uczestnikami zlotu są też dzieci więc warto o nich pomyśleć dla bezpieczeństwa !!! A na ostatnim zlocie sami wiecie jak było trudno zapanować na tą najmłodszą grupą
Ponieważ zrobił się tu troszkę już bałagan, prosiłbym albo moderatora albo admina o zamieszczenie dwóch wątku jeden z informacją o zlocie, jego czasie, ewentualnych telefonach do punktów hotelowych aby nie było bałaganu.... drugi wątek to już o jakiś konkursach, o których sorki ale na parkingu pod różą zbytnio nie ma mowy... powód brak miejsca...
Ogólnie to ja was rozumiem że fajny klimat, i bez uraz dla Tomka ale można by pomyśleć o jakies innej miejscówce, aby nie było tylko parkingu przy najeździe ale fajne miejsce z noclegiem (coś w stylu ośrodka w Borkach - tylko może bardzie kameralnie) no i w centrum Polski żeby zarówno północ jak i południe miały jakoś sprawiedliwie... wiem że może teraz to za późno ale uważam że spoko...
Kwestia kolejna to może jakąś małą skłądkę zrobimy, np. na pamiątkową naklejkę na samochód... taki gadżet doś fajny i pamiątka... tutaj może kolega Campon pomoże ale to już pewnie do ustalenia... mamy nie wiele czasu więc może z racji bycia "zielonymi" koledzy z ekipy rządzącej coś wreszcie zaczną działać...
Jeśli nie to proszę napisać "że my nie mamy czasu i zróbcie sobie to sami" to się zadziała... w tamtym roku zbytnio się nie wykazali to może w tym...
Przebieg (tys.km): 190000
Silnik: 2,5 CRD
Auto: Chrysler Voyager
Woj.: śląskie
Wysłany: 2010-03-08, 22:30
kbarann napisał/a:
kolega Campon !
Campon uffff w sumie dobrze, że nie Tampon
coż Campon śledzi temat śledzi- może coś pomoże
Czekam na rozwój sytuacji- jak na razie to wam marnie idzie, zarówno z chętnymi jak i pomysłami- no ale czas pokaże. Pamiętajcie jednak: TIK TAK, TIK TAK
Ja natomiast staram się wygospodarować czas na ten zlot. Jeżeli mi się uda to dam znać.
Kwestia kolejna to może jakąś małą skłądkę zrobimy, np. na pamiątkową naklejkę na samochód... taki gadżet doś fajny i pamiątka...
Coś takiego ?
powiem tylko że takie klejki pamiątkowe to świetna sprawa
szkoda tylko że szyba się szybko zapełnia
W każdym razie jak by co jest to wykonalne w naprawdę znośnych pieniądzach -> potrzebowałbym tylko szacunkową liczbę chętnych...
Cytat:
Ponieważ zrobił się tu troszkę już bałagan, prosiłbym albo moderatora albo admina o zamieszczenie dwóch wątku
Fajnie by było jak by znalazła się też w jednym z nich wstępna lista obecności osób które przybędą... wiadomo by było mniej więcej ile osób będzie
kbarann napisał/a:
można by pomyśleć o jakies innej miejscówce, aby nie było tylko parkingu przy najeździe ale fajne miejsce z noclegiem
kbarann napisał/a:
no i w centrum Polski żeby zarówno północ jak i południe miały jakoś sprawiedliwie...
Ciężko jest znaleźć takie miejsce... Osobiście organizuję coroczne zloty Corsa-A.PL TEAM w Sielpi Wlk k. Końskich, ale załatwienie czegoś na taki termin na ten rok będzie już ciężkie...
Wysłany: 2010-03-09, 06:59
Co do strzelania z markera to się wypowiem w taki sposób, jeśli znajdą się chętni, znajdzie się bezpieczeństwo. Nie od dzisiaj gram w paintball, mam dostęp do pewnych akcesoriów związanych z tą dyscypliną. Nie ma problemu w odgrodzeniu siatką jakiegoś terenu tylko na strzelanie lub nawet zorganizowanie małych potyczek (za pewną opłatą) z wypożyczeniem sprzętu - pojawiłbym się wtedy z kumplem, który taki sprzęt by dostarczył. Jeśli ludzie nie byliby chętni na potyczki, to pozostaje samo strzelanie, nie ma problemu z zabezpieczeniem terenu - http://picasaweb.google.p...15Sierpnia2009# tutaj są zdjęcia z przygotowanej imprezki speedbalowej w Dukli - mam dostęp do takiej siatki, więc powtarzam - bezpieczeństwo można zapewnić, byleby się chętni znaleźli. Miejsca koło jeziorka jest od groma i nie widziałbym problemu z zorganizowaniem go.
Niektórzy piszą, że stanie na parkingu, czy siedzenie na zielonej trawce jest nudne, bo biorą ze sobą dzieci i dzieci nie mają co robić. Stawiają na np. Borki itp. Powiem tak - nie byłem nigdy w Borkach na zlocie i nie wiem jak tam było. Widziałem relacje, pisemne i zdjęciowe. Osobiście nie wiem co mogą tam robić dzieci poza tym samym co np. w Krzepicach, bo z tego co widziałem nie było tam konkursów dla dzieci (jeśli się mylę proszę mnie poprawić). Dla mnie spot w Krzepicach (czy gdzie indziej ogólnopolski naszego forum) nie będzie nigdy taki sam jak np. w Borkach, bo Borki to impreza komercyjna ze sponsorami przede wszystkim. Dodatkowo istnieje coś takiego jak wpisowe, z tego wszystkiego brane są fundusze. Poza tym Borki organizuje kilka jak nie kilkanaście osób, tutaj mamy Tomika, dzielnego rycerza na srebrnym koniu. Winszuję mu po stokroć za podjęcie się organizacji, bo mimo wszystko nie jest to taka prosta sprawa. Choćbym miał tam tylko siedzieć i rozmawiać z ludźmi to będę się super bawił, bo jadę do i dla ludzi, a nie po konkursy czy atrakcje. To są tylko poboczne wydarzenia, które nijak dla mnie nie wpływają na ocenę imprezy, bo imprezę tworzą wspaniali ludzie z naszego forum Także osobiście będę bardzo szczęśliwy mogąc się spotkać z ludźmi z naszego forum i porozmawiać z nimi, po raz kolejny, na żywo. Jeśli dojdą do tego jakieś małe konkursy - nic nie zaszkodzi. Jeśli nie będzie konkursów, też będzie dobrze.
Przebieg (tys.km): 226000
Silnik: 1,9dTi "95KM"
Auto: M I Ph II Classic
Woj.: łódzkie
Wysłany: 2010-03-09, 07:59
Chyba i ja muszę się włączyć do dyskusji. Na początek oczywiście mamy zamiar się pojawić całą rodzinką. Prowadzimy też rozmowy z przedstawicielami Renault Polska w kwestii ich pojawienia się na naszym zlocie. Możliwe, że uda się załatwić od nich jakieś gadżety Renault. Postaramy się też załatwić jakieś akcesoria/nagrody dla dzieciaków typu malowanki, kredki itp. Możliwe, że uda się przyjechać jakimś samochodem demo (Fluence/Megane RS itp).
_________________ Chip 95KM, alufelgi Dezent V
Służbowo głównie Renault
No i jednak udało mi się ożywić trochę ten wątek i oto chodzi... to kwestie organizacyjne dwie....
Lista dość istotna rzecz nawet dla kolegi DizzyX, który zaoferował sie w pomocy naklejek... Uważam że teamt zaraz otworzę na jakiś mały szybki konkursik, wysyłam równiez PW w sprawie kosztów i terminów do kolegi DizzyX.
Ja ze swojej strony również uważam że jakieś gadżety się uda załatwić... Co do konkursów to myśle że również konkurs na najładniejsze auto zlotu trzeba zorganizować, w tamtym roku było jak było ale jakoś wyszło...
Co do składek na zlot to uważam że jakaś symboliczna właśnie na gadżety typu: naklejka, jakiś pucharek, dyplom mogła by być.... Nikt tu nie umówi o kwocie 25zł za osobę jak na Borkach bo uważam to za lekkie przegięcie w tym roku ale to od organizatorów zależy... Na placu można zorganizować jakiś konkursik. Np. przeciąganie liną auta na czas, czy np. zmiana koła. Konkursów można wymyśleć sporo ale trzeba się spotkać od rana i wszystko przygotować...
Co do propozycji konkursów itp to może by ktoś zaczął to zbierać do kupy...
Może do Admina prośba aby na okres imprezy Krzepice 2010 otworzyć jakąś zakładkę na forum gdzie będziemy mieli o konkursach, liste obecności, sprawy organizacyjne i pogawędki do za parę dni znowu nic tu znaleźć nie będzie można....
Przebieg (tys.km): 206
Silnik: 1,4
Auto: Renault Megane 1,4 KAT [HB] '98
Wysłany: 2010-03-09, 10:11
ja tam myślę że składka 10-15zł by stykła na te gadżety i nagrody konkursy dla dzieci też można coś wykombinować np dla najmłodszych czym się różni kurczaczek od małej kaczuszki, albo kto najdalej rzuci woreczkiem z piaskiem... albo ktopierwszy do mety dobiegnie z piłką
_________________ Kochanka Misia Uszatka, męczycielka klawiatury i zaklinaczka mrówek..
...a życie zaczyna się dopiero na 5 biegu...
Zginął Ci kotek?Sprawdź pod kołami mojego wozu i proszę Cię nie wjeżdżaj w mój bagażnik-mój adwokat jest na urlopie. A jeżeli Ci się nie podoba mój styl jazdy zejdź z chodnika!
Przebieg (tys.km): 206
Silnik: 1,4
Auto: Renault Megane 1,4 KAT [HB] '98
Wysłany: 2010-03-09, 11:51
namor2007, no właśnie nie wiadomo czy tyle atrakcji będzie pewnie kilka pomysłów odpadnie...trzeba wszystko ustalić
_________________ Kochanka Misia Uszatka, męczycielka klawiatury i zaklinaczka mrówek..
...a życie zaczyna się dopiero na 5 biegu...
Zginął Ci kotek?Sprawdź pod kołami mojego wozu i proszę Cię nie wjeżdżaj w mój bagażnik-mój adwokat jest na urlopie. A jeżeli Ci się nie podoba mój styl jazdy zejdź z chodnika!
10 tez by była dobra. Nie ma co dnia marnować. Zrobimy konkurs kto pierwszy przy ognisku z kiełbaską ten szybciej usmaży albo coś dla kobiet.... mycie samochodów
A za składką jestem, może od 10zł, kto chce niech da więcej Myślę że takie nalepki na szyby można rozdawać na starcie właśnie tym którzy dorzucili tą skromną kwotę Coś ala wejścióweczka
No moi drodzy,widzę ,że co nie którzy chcą bardzo zmienić godzinę,miejsce itd. Chyba w temacie3 napisałem wyraźnie,że miejsce spotkania to parking koło zajazdu a nie bp a jeśli chodzi o godzinę to proszę się zastanowić - w ubiegłym roku było o 12 ale w kwietniu a tutaj jest maj więc dzień dłuższy a po drugie , nie będziemy siedzieć czy stać na parkingu bo jak zapewne pamiętacie zlot wyglądał nieco inaczej. Nie chce być niegrzeczny ,ale strzelanki i podobne imprezy odpadają ze względu na bezpieczeństwo.
Jeśli chcecie się spotkać aby postrzelać z wiatrówek itd to proszę na innym zlocie . Nie chcę siać ziarna niezgody i wierzcie mi,oczekuję od Was pomocy w organizacji zlotu ale opanujcie się troszkę .
Wysłany: 2010-03-09, 15:28
Tomik ja tylko poddałem propozycję, nawiązując do wiatrówki. Strzelanie z markera, gdy teren jest zabezpieczony jest jak najbardziej bezpieczne, ale jeśli organizacja tego nie pochwala, to w porządku, nic się nie dzieje Żadnej tutaj nienawiści nie ma Mi godzina odpowiada jak najbardziej i na rzeczoną godzinę się stawię. W ogóle to super będzie
Tomik 1970, wiesz godzina 14:00 to może dla ciebie jest OK... bo masz do domu 15 minut, ale co po niektórzy to jechać przez całą Polske albo przynajmniej jak my z łodzi pond 150km więc wiesz godzina którą podałeś to trochę zapóźno... nie wiem po obiedzie mam na kawę przyjechać, bo to tak wygląda...
Nie którzy również z dziećmi przyjadą (i to małymi) więc godzina powrotu tez nie będzie 23 czy 21 lecz raczej koło 18-19 więc na 3 godziny i 5 godziny w podróży to widze że ilość osób się tu troszkę zmniejszy...
no wiesz na 14:00 też nie było ankiety... myślę równiez że z powodu braku przejazdu przez miasto (co akurat było jedną z fajniejszych atrakcji każdej imprezy zlotowej - po to w sumie mamy np. flagi ) to spokojnie na 12:00 można się spotkać... choć uważam że wcześniej tez byłoby OK...
aaaa naprawdę się nie da zorganizować przejazdu przez miasto ??
No ja jestem za wcześniejszą godziną. Może z tą 10 przesadziłem ale chciałbym troszkę na świeżym powietrzu posiedzieć a nie do 14 siedzieć w samochodzie i o 18 się zawijać. 4 godziny to ostatnio warszawskie spoty trwają jak jest tylko 10 osób.
To tylko taka drobna sugestia Proszę się nie denerwować
Przebieg (tys.km): 115
Silnik: 1.4 16v KA0D K4J 750
Auto: I Ph II
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2010-03-09, 15:42
i ja uważam, że 12 to max- trzeba się w końcu zrelaksować
_________________ Powyższe słowa wyrażają jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie mogą one służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum