Wysłany: 2009-09-17, 20:59 Megane Coupe 1.4. TCE, jeszcze sie buduje :-)
witajcie,
jeszcze nie mam ale nie mogłem się powstrzymać . jutro będę wiedział czy za miesiąc czy nie daj boże za 2 bedzie do odbioru.
biały w wersji dynamique plus dołożyłem:
czujniki cofania przód tył
przyciemniane szyby boczne i tylna
szklany dach
bi ksenony z doświetlaniem zakrętów
radio Arkamys z bluetooth
nawigacja carminat tom tom
17 felgi
skórę chcę robić w java design.
mam 2 pytania:
mogę za taką przeróbkę stracić gwarancję?
jak gra te radio?
1. Temat zamykam jako sprzeczny z zasadami tego działu.
2. Tutaj oceniamy i chwalimy się autami a pytanie zadajemy na forum.
Przebieg (tys.km): 132
Silnik: dCi
Auto: coupe
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2009-09-17, 22:16
Wiem wiem, ale tak to zabrzmiało
Gratulacje jak na razie z zamówienia, jak się fura pojawi na forum to będą gratulacje zakupu
Pozdro.
P.S. popraw temat bo poleci w nieznane
wiem, ze za wczesnie ale chciałem spytać o pare rzeczy. m.in te skóre bo różne zdania na temat gwarancji słyszałem jak ją zrobie gdzie indziej.
ta w renault mi się wogóle nie podobała jak na cene 6000 zł.
dodatkowo na "zachodzie" za 1504 euro masz leather pack gdzie dochodzi elektryka siedzeń, pamieć itp.
a u nas kupe kasy za marną skórę bez elektryki.
ciekaw jestem tego silnika. cudów nie oczekuje a na większy już nie styknęło
Silnik: 2,0 16v
Auto: Renault Laguna III
Woj.: podkarpackie
Wysłany: 2009-09-18, 02:19
habibi jak już ci fura przyjdzie, będzie możliwość małego spotkania.
Przed kupnem autka, muszę zobaczyć tą nawigację na żywo, czy wogóle wartą ją brać, bo trochę szpeci deskę. Po za tym to prawie ta sama konfiguracja, jaką ja bym jakby, co brał tylko inny silniczek i bez szklanego dachu.
Wiesz może jak działa ten wyświetlacz, gdy nie chcę używać nawigacji. Czy dalej takie małe coś z radia na dole się tylko wyświetla?
Nad fotelami też ubolewam, po za tym, co wymieniłeś to niestety są jedne z najgorszych dla mnie w segmencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum