Wysłany: 2010-02-06, 00:01 [Megane I phI] Gdzie mogę dowiedzieć sie więcej o moim typie
Witam, jestem posiadaczem Megi od grudnia. Nie wiem nic na jej temat poza tym że ma silnik 1,4 8V : ) Gdzie mogę coś poczytać jakie typy silników można spotkać w tym roczniku i czym się cechują. Także czy tu na forum jest jakiś dział gdzie wymieniamy się opiniami o tym albo innym modelu silniku? bo nie mogę odnaleźć. Chciałbym poczytać co kupiłem : ) bo miałem kupić 1,6 ale skusiłem sie na 1,4 bo było autko z klima : )
Liber, Dział Mechanika/silnik,............ jest akurat w przebudowie, może nie wszystko tam już jest poprzenoszone, a to co jest znajdziesz tu: http://megane.com.pl/14-benz-vf112.htm
_________________ Do zrobienia smutnego wyrazu twarzy potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum