Wysłany: 2010-01-27, 19:28 [Megane I phII] Podgrzewacz do ropy....
Witam.
Mam zapytanie.. Tata coś dzisiaj mi mówił, że u nas w tym plastiku od filtra paliwa jest jakiś podgrzewacz do ropy... Prawde mówiąc to nie wiem o co mu chodzi... I teraz mam zapytanie co to wogóle jest i kiedy to to się włącza... Jeżeli macie tego jakieś fotki to bardzo bym prosił...
19Urban94, U mnie wygląda to tak jak na dołączonej fotce, (zaznaczono na czerwono, jeśli oczywiście to jest to podgrzewanie, nigdy tego nie sprawdzałem dokładnie) a włącza się chyba zawsze. Niestety z tego co udało mi się zaobserwować, to może podgrzewać tylko paliwo akurat napływające do filtra. Czyli to co tam jest zimne od poprzedniej jazdy raczej nie zostanie podgrzane przed podaniem na pompę.
_________________ Do zrobienia smutnego wyrazu twarzy potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum