Przebieg (tys.km): 115
Silnik: 1.4 16v KA0D K4J 750
Auto: I Ph II
Woj.: mazowieckie
Wysłany: 2009-02-04, 19:53
Co nie zmienia faktu, że jej nie ma ftp-ie a być powinna
_________________ Powyższe słowa wyrażają jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie mogą one służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym.
Wysłany: 2009-02-07, 11:20 Sam Naprawiam Samochód Renault Megan( Scenic.
Witajcie ludzienki:)) To jest link SPRAWDZONY !!!!! DZILAJACY!!!!!! książki do reni:)) jak ktoś potrzebowski to niech ściąga:)))
http://rapidshare.com/fil...AULT_MEGANE.rar
Pozdrowki
Darek
Przebieg (tys.km): 83
Silnik: K9K722@100,5KM/220,5Nm
Auto: MeganeII 1.5dCi SportWay 3d
Woj.: małopolskie
Wysłany: 2009-02-13, 08:37
drobne acz istotne zmiany:
dialygys 3.4.0 i mrnt 3.3.1 pojawią się mam nadzieję jeszcze dziś na nowym serwerze, kwestia wielkość_pliku/prędkość_uploadu
ale potem powinno być lepiej, w razie padu jednego źródła jest mirror, odciążenie sendspace spowoduje wzrost prędkości pobierania, a megaupload powinien być i tak znacznie szybszy.
_________________ kierowco pamientaj, motoburczydełka som wszendzie!
Wysłany: 2009-03-20, 14:47 [Megane I phII] Schematy...? Kto ma...?
Pilnie poszukuję wszelkich schematów elektryki do Megane Coupe 1.6 8V z 97r. Jak ktoś ma to bardzo bym prosił o podesłanie będę wdzięczny...:) Fajnie byłoby gdyby znalazły się schematy bezpieczników i przekaźników...:)[/b]
_________________ Znudził ci się wygląd twoich 4 kółek, planujesz jakieś zmiany?
Napisz do mnie. Chętnie pomogę. Szeroki zakres zmian w virtualnym tuningu.
Moja Renata: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=5906Update: 29.04.09 Kierunkowskazy Clear -Opiekun grupy Kujawsko-Pomorskiej-
Wysłany: 2009-04-16, 15:27
Mam prośbę do posiadaczy różnych navi w swoich Megankach i Scenicach. Kompletuję cały zbiór instrukcji i manuali, w tym też MR do MIII (niestety mam na razie tylko EN) i chciałem dorzucić zbiór oprogramowań do zestawów u nas montowanych.
Tak więc proszę o linki, lub podsyłanie w różny sposób oprogramowań, z opisem co do czego i jaki język. Na przyszłość łatwiej będzie odszukać i ściągnąć.
Proszę o PW i email-e.
Więc witam wszystkich:D
Szukam jakiejkolwiek książki dotyczącej Renault Scenica. Rok produkcji 1998. Silnik 1,9 DTI. Nie mogę się połapać w tym forum narazie więc zamieszczam ten post tutaj. Z góry dzięki.
EDIT
zapomniałem dodać ze jest to diesel. Więc mam jeszcze większy problem ze znalezieniem czegoś.
Wysłany: 2009-04-29, 17:55
AKTUALIZACJA:
Do pobrania TUTAJ gotowy jest nowy (prawie najnowszy) dialogys. Od jutra dostępny będzie też mirror.
Niedługo nowa stronka z manualami oraz MR do MIII.
Witam.Poszukuje pilnie instrukcji (dokladnej) do Renault Megane Classic1999r 1.4 16V RT Prosze namiary pozostawic mi na pw lub gg z gory bardzo dziekuje.
witam jestem nowym uzytkownikiem i mam problem zakupiłem renault scenic RX 4X4 1.9 dci 2001 rok i potrzebowałbym instrukcję obsługi i może jakąś instrukcje napraw
pozdrawiam
Witam!!
Szukam instrukcji obsługi do meganki 1.9 dci ze 120 konnym silnikem z 2003r. Z ftpem mam problemy, może ktoś by do downloadu wrzucił albo na maila bezpośrednio active77@wp.pl
Pozdrawiam
Wysłany: 2009-06-24, 16:56
AKTUALIZACJA
Dodane zostały linki do "VISU 2005", czyli do schematów elektryki w autach koncernu Renault. Baza z 2005roku. Są tam schematy do wszystkich MI, SI; prawie wszystkich MII, SII. MIII niestety jeszcze musi chwilę poczekać, nie udało się jeszcze takowych zdobyć. Warto zwórcić uwagę na to, że prawie każdy rocznik ma swoje własne schematy, czyli są też i zmiany (zwykle drobne), ale jak można to najfajniej jest mieć najdokładniejsze plany Miłego zasysania.
PS: jedyna wada - źródło to GB a więc język schematów to EN. Ale jest duuuużo obrazków i są tłumacze internetowe, więc każdy się połapie!
Witam
Poszukuję instrukcji Sam naprawiam do Renault Megane II 2006 1.5DCI. Może ktoś zna namiary lub może przesłać na email rafal_pasierb@poczta.onet.pl.
Hej
Kilka dni temu stałam się szczęśliwą posiadaczką Megane 1 2000r silnik 1.4 benzyna:)
i chciałam zapytać czy ktoś może z Was ma dostęp do instrukcji obsługi w POLSKIEJ wersji językowej, bo ta niemiecka coś mi nie za bardzo chce się sama przetłumaczyć
Witam, pozwoliłem sobie dorzucić na ftp instrukcje do megane I ph1 i ph2 przekonwertowane z jpg do pdf - gotowe do wydruku jednym kliknięciem. Myślę że oszczędzi to innym czasu
pliki:
instrukcja_megane_1ph1_1996-1999.pdf i instrukcja_megane_1ph2_1999-2002.pdf
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum