FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence: czy wystepuje filtr kabinowy. - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Megane I phII
czy wystepuje filtr kabinowy.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   grabek246 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 10-styczeń 10
  • Skąd:alwernia
  • Auto:megane
  • Silnik:megane I phII 1,4 8V+gaz landirenzo
  • Przebieg (tys.km):135500

Napisano 01 wrzesień 2010 - 08:04

witam posiadam megane 1 ph2 z 1999 roku bez klimy, silnik 1.4e 75 km, czy w tych meganach wystepowaly te filtry??
0

Sprawdź:

Zapleczowo.pl
Hosting www i email


Ogłoszenia motoryzacyjne Renault Megane, Scenic i Fluence


 

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Arczi92 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 13-październik 07
  • Skąd:Ruda Śląska
  • Auto:Megane Classic I ph II / Megane III
  • Silnik:K4J / K4M
  • Przebieg (tys.km):200000

Napisano 01 wrzesień 2010 - 08:13

Nie mam pojęcia ale możesz sprawdzić to ściągając plastik z podszybia, będziesz widział kanał wentylacyjny jeśli jest tam jakaś klapka prostokątna to ja ściągnij i zobaczysz czy masz filtr :-P
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   grabek246 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 10-styczeń 10
  • Skąd:alwernia
  • Auto:megane
  • Silnik:megane I phII 1,4 8V+gaz landirenzo
  • Przebieg (tys.km):135500

Napisano 01 wrzesień 2010 - 08:24

Arczi92, no wlasnie...rok temu jak kupilem megane to pojechalem na wymiane filtrow. mechanik stwierzil ze miejsca na filtr pp nie ma...ale czy to mozliwe zeby nei byl montowany ten filtr??
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   P_r_z_e_m_o 

  • Wyświetl blog
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Mod Team
  • Rejestracja: 05-wrzesień 06
  • Skąd:Oświęcim
  • Auto:Scenic Kaleido / Vectra C
  • Silnik:1,6/16V K4M7 / 2,0 TDi
  • Przebieg (tys.km):~200

Napisano 01 wrzesień 2010 - 08:34

Możliwe, były takie wersje.
Poszukaj na forum, ktoś już to "przerabiał".
Pozdrawiam - P_r_z_e_m_o
Dołączona grafika
Zaglądnij TU - hasło: renault
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   grabek246 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 10-styczeń 10
  • Skąd:alwernia
  • Auto:megane
  • Silnik:megane I phII 1,4 8V+gaz landirenzo
  • Przebieg (tys.km):135500

Napisano 01 wrzesień 2010 - 10:26

rozebralem dzis podszybie gdzie powinien byc montowany ten filtr pp. znalazlem cos takiego http://img251.images...g=dsc01594e.jpg i uwazam ze jednak mozna zainstalowac tu ten filtr.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Arczi92 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 13-październik 07
  • Skąd:Ruda Śląska
  • Auto:Megane Classic I ph II / Megane III
  • Silnik:K4J / K4M
  • Przebieg (tys.km):200000

Napisano 01 wrzesień 2010 - 14:03

Z tych zdjęć zadaje mi sie, że nie masz filtra kabinowego.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   mih00 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 09-styczeń 09
  • Skąd:Łódź
  • Auto:Laguna II ph1/Clio II ph1 RXT/Scenic RX4
  • Silnik:1.8 16V/1.6 8V/2.0 16V
  • Przebieg (tys.km):95/170/170

Napisano 01 wrzesień 2010 - 15:28

w tym modelu nie ma filtra kabinowego
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Megi98 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 25-sierpień 09
  • Skąd:Działoszyn
  • Auto:Renault Megane 1,4 KAT [HB] '98
  • Silnik:1,4
  • Przebieg (tys.km):250

Napisano 01 wrzesień 2010 - 18:34

grabek246, moja meganka jest z przełomu '98-99' i nie ma tego filtra. Taka o to wersja tego auta jest.
Kochanka Misia Uszatka, męczycielka klawiatury i zaklinaczka mrówek.. :P...a życie zaczyna się dopiero na 5 biegu...
Zginął Ci kotek?Sprawdź pod kołami mojego wozu.A jeżeli Ci się nie podoba mój styl jazdy, zejdź z chodnika!Tak jestem KOBIETĄ i mam różowegoambipura!
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   grabek246 

  • Grupa: Użytkownik
  • Rejestracja: 10-styczeń 10
  • Skąd:alwernia
  • Auto:megane
  • Silnik:megane I phII 1,4 8V+gaz landirenzo
  • Przebieg (tys.km):135500

Napisano 04 wrzesień 2010 - 21:48

zalozylem ten filtr kabinowy i powiem wam ze szybki mi juz nie paruja;p jak sie chce to sie da;D
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   forest64 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 11-luty 12
  • Skąd:Ignatki-Osiedle
  • Auto:Megane I
  • Silnik:1.9 dti
  • Przebieg (tys.km):280 000

Napisano 16 luty 2013 - 23:17

Witam. Mam ten sam problem. Nie me u mnie tak jak u kolegi miejsca na filtr kabinowy.
Trzeba filterek oddać do sklepu.
Pozdr.
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ostatnie artykuły



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post
Nowe odpowiedzi filtr gazu.. LPG Marcin 
  • 15 Odpowiedzi
  • 6323 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Jaki filtr stożkowy wybrać? 1.6 benz. Piotr4s 
  • 19 Odpowiedzi
  • 8142 wyświetleń
Zamknięty Po odgrzybieniu i wymianie filtra p.pyłkoweg Układ chłodzenia, ogrzewania i klimatyzacji - Megane II, Scenic II Yetiq 
  • 0 Odpowiedzi
  • 2053 wyświetleń

Forum motoryzacyjne megane.com.pl zrzesza fanów i posiadaczy samochodów marki Renault, a w szczególności posiadaczy modeli Megane, Scenic, Fluence oraz modeli Clio Laguna Vel Satis Latitude i innych. Forum megane.com.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym.
Wszelkie naruszenia praw autorskich należy zgłaszać pod adres: naduzycia@ruzam.pl. W sieci od 2006-09-04.

Renault Forum :: Fiat Klub Polska :: Hosting w Polsce :: Hosting SSD z Memcached :: Hosting dla firm :: Nowa polska Syrenka