FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence: jak wpisac kod do fabrycznego radia bez pilota - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

jak wpisac kod do fabrycznego radia bez pilota

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   maniekpl21 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 05-lipiec 07
  • Skąd:tomaszow maz
  • Silnik:1,5dci
  • Przebieg (tys.km):170

Napisano 02 sierpień 2007 - 08:28

jak wpisac kod bez uzycia pilota w megane scenic 1 bo nie wiem czy pilot dziala?
najbardziej znany napis na swiecie -made in china byl scenic 1.6 98r jest scenic 1.5dci 2004 do SPRZEDANIA i mondeo kombi 1,8 2000r
0

Sprawdź:

Giełda:


Części samochodowe


Samochody używane


 

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Danielossss 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 06-wrzesień 06
  • Skąd:OLKUR
  • Silnik:K4M700
  • Przebieg (tys.km):200

Napisano 02 sierpień 2007 - 08:30

Jak masz radio fabryczne z pilotem to bez jego pomocy kodu nie wprowadzisz.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   karolaa 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 25-maj 07
  • Skąd:3city
  • Silnik:1.5dCi
  • Przebieg (tys.km):0

Napisano 02 sierpień 2007 - 11:10

a nie jest tak, ze wprowadzasz kod klawiszami od 1 do 4 (naciskajac odpowiednia ilosc razy kolejne klawisze) a zatwierdzasz 6 (przytrzymujac chwile) ?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   maniekpl21 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 05-lipiec 07
  • Skąd:tomaszow maz
  • Silnik:1,5dci
  • Przebieg (tys.km):170

Napisano 02 sierpień 2007 - 14:00

jak odlacze pilot od radia to nie moge wprowadzic klawiszami bo jak mam niesprawny pilot to chyba radio powinno dzialac?
najbardziej znany napis na swiecie -made in china byl scenic 1.6 98r jest scenic 1.5dci 2004 do SPRZEDANIA i mondeo kombi 1,8 2000r
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Danielossss 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 06-wrzesień 06
  • Skąd:OLKUR
  • Silnik:K4M700
  • Przebieg (tys.km):200

Napisano 02 sierpień 2007 - 14:27

karolaa, tak to można np przy "oplowskich" radiach. W renault nie jest tak "chop- siup".
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   karolaa 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 25-maj 07
  • Skąd:3city
  • Silnik:1.5dCi
  • Przebieg (tys.km):0

Napisano 02 sierpień 2007 - 19:44

moze nie jest chop-siup ale u mnie to dziala, bo tak zawsze wprowadzam kod
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Danielossss 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 06-wrzesień 06
  • Skąd:OLKUR
  • Silnik:K4M700
  • Przebieg (tys.km):200

Napisano 02 sierpień 2007 - 20:50

karolaa, zdradzasz firmówki renault ;-)
Fajnie gra Twoje radio. ? Podaj jaki masz model?
Pozdrawiam pierwszą Panią w dziale Car Audio.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   karolaa 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 25-maj 07
  • Skąd:3city
  • Silnik:1.5dCi
  • Przebieg (tys.km):0

Napisano 02 sierpień 2007 - 21:50

jakis philips na kasete :) , ale dokladnie to musialabym wyjac radio zeby sprawdzic
Radyjko starcza w zupelnosci, stojac w korkach slucham tylko radia, na trasie to samo, sterowanie pilotem super pomaga znalezc zawsze cos ciekawego
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Danielossss 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 06-wrzesień 06
  • Skąd:OLKUR
  • Silnik:K4M700
  • Przebieg (tys.km):200

Napisano 03 sierpień 2007 - 05:02

Nie wyjmuj tylko pstryknij fotę na panel.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   maniekpl21 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 05-lipiec 07
  • Skąd:tomaszow maz
  • Silnik:1,5dci
  • Przebieg (tys.km):170

Napisano 03 sierpień 2007 - 08:50

1.Jak sprawdzic czy pilot dziala ,gdzie powinien byc wpiety do wyswietlacza czy do jakiejs kostki po drodze 2.Radio mam philips(radiosat 6010) 22DC459/62L i po podlaczeniu go swieci ale nie ma nic na wyswietlaczu krece pilotem pstrykam nim i nic (oczywiscie nie wiem czy pilot jest sprawny) probuje wiec cyframi wciskam pierwsza iles tam razy druga i tak po koleji zatwierdzam 5 i pokazuje code a pozniej cyfry 4810 i nic nie moge zrobic cyfry sie nie zmieniaja jak krece pokretlem ani jak wciskam przyciski na radio wiec co jest nie tak?
najbardziej znany napis na swiecie -made in china byl scenic 1.6 98r jest scenic 1.5dci 2004 do SPRZEDANIA i mondeo kombi 1,8 2000r
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Danielossss 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 06-wrzesień 06
  • Skąd:OLKUR
  • Silnik:K4M700
  • Przebieg (tys.km):200

Napisano 03 sierpień 2007 - 09:45

Pilot ma być wpięty bezpośrednio do kostki z tyłu radia.
Te 4810 to wskazuje, że ktoś chyba grzebał przy radyjku. Z tego co wiem to w kodach do renault audio nie występuje cyfra "0".
Jak masz możliwość zanieś radio do fachowca od car audio. Powinno poniżej 50 zł kosztować.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   maniekpl21 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 05-lipiec 07
  • Skąd:tomaszow maz
  • Silnik:1,5dci
  • Przebieg (tys.km):170

Napisano 03 sierpień 2007 - 10:48

radio podobniez jest rozkodowane i w nowym kodzie tez jest "0' a kostka od pilota to taka podluzna
najbardziej znany napis na swiecie -made in china byl scenic 1.6 98r jest scenic 1.5dci 2004 do SPRZEDANIA i mondeo kombi 1,8 2000r
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   karolaa 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 25-maj 07
  • Skąd:3city
  • Silnik:1.5dCi
  • Przebieg (tys.km):0

Napisano 03 sierpień 2007 - 14:03

oto moj kaseciak... i dziala w nim wprowadzanie kodu od 1-4 i zatwierdzamy 6

Załączone pliki


0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   maniekpl21 

  • Grupa: Nowy użytkownik
  • Rejestracja: 05-lipiec 07
  • Skąd:tomaszow maz
  • Silnik:1,5dci
  • Przebieg (tys.km):170

Napisano 03 sierpień 2007 - 14:14

C:Documents and SettingsManiekPulpit219382827.jpgC:Documents and SettingsManiekPulpit219382827_1.jpg

[ Dodano: 2007-08-03, 15:15 ]
jak wrzucic zdjecie?
najbardziej znany napis na swiecie -made in china byl scenic 1.6 98r jest scenic 1.5dci 2004 do SPRZEDANIA i mondeo kombi 1,8 2000r
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ostatnie artykuły



Zobacz również:


Forum motoryzacyjne megane.com.pl zrzesza fanów i posiadaczy samochodów marki Renault, a w szczególności posiadaczy modeli Megane, Scenic, Fluence oraz modeli Clio Laguna Vel Satis Latitude i innych. Forum megane.com.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym.
Wszelkie naruszenia praw autorskich należy zgłaszać pod adres: naduzycia@ruzam.pl. W sieci od 2006-09-04.

Renault Forum :: Fiat Klub Polska :: Hosting w Polsce :: Hosting SSD z Memcached :: Symfony2 developer