Adek4100 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam panowie, udało mi sie zlokalizowac na terenie mojego miasta kompletny zderzak do Megane II z wersji po FL za 150zł !! Fakt że mój zderzak jest w nie najlepszej kondycji (jest nieoryginalny, nieprofesionalnie polakierowany, obdrapany i nie spasowany) zmusza mnie do on wymiany. Gdzies kiedyś czytałem że ktoś sobie własnie przełożył zderzak od wersji FL bez jakich kolwiek przeróbek. Dzisiaj chciałem upewnic się czy zderzak pasuje czy w koncu nie gdyż na róznych forach zdania są sprzeczne. Jak to w końcu jest? Z tego co zauważyłem, lampy się nie różnia, maska również, błotniki oczywiście te same... ktoś mi przybliży ten temat? Mówiać szczerze, zderzak jest kompletny a cena naprawde niska... wieć zalezy mi na czasie aby ktoś nie był szybszy i sobie go nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Musisz zmienić także lampy (kompletne ze ślizgami) bo są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Dokładnie, jednak myliłem sie ze są takie same, bylem przymierzać i gdyby nie te lampy... Edytowane 10 Marca 2012 przez Adek4100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Do samodzielnego liftingu potrzebne są zderzak , lampy ,ślizgi oraz języczek otwierania maski tą ostatnią część można obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi