matadorRS Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mam mały problem z przesuwanym środkowym schowkiem. Byłem ostatnio na diagnostyce i nie chciał się cofnąć na tyle daleko żeby można było się wpiąć w OBD. Oglądnąłem w koło wszystko i wydaje sie ok. Nigdzie nie haczy itd ale mimo wszystko sie nie cofa. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Sprawdź dywanik z tyłu, może wyglądać że o nic nie zahacza a jednak jak dywanik wchodzi pod schowek to może gdzieś sie zawijać. Poza tym jezeli działa blokada i możesz go w pewnym stopniu przesuwac to wskazuje na jakieś cialo obce w obrębie prowadnicy lub od strony foteli, obejrzyj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matadorRS Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dywanik na 100% nie przeszkadzal bo wyjąłem. Przyglądne się dzisiaj dokładniej. A czy jest możliwość że np szyna/prowadnica jest krzywa lub podgieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi