Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

kede86

Użytkownik
  • Zawartość

    101
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

1 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane III ph III Grandtour Limited (2015) LPG
  • Silnik
    1.6
  • Przebieg (tys.km)
    41

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. U mnie też prawa lampa przeskakuje. Jak byłem na przeglądzie to nie szło jej wyregulować.
  2. Aso odpisało mi taki: 908788466R ale ten co Ty podałeś też pasuje. To jest ten dolny odbój a znasz może numer tego górnego? Nr 1 na tym zdjęciu:
  3. Wie ktoś jaki jest numer OEM tego odbojnika klapy bagażnika?
  4. Dzięki Panowie za info. To jednak sobie daruję. Myślałem, że będzie coś lepiej i samochód nie będzie tak usyfiony.
  5. Ma ktoś założone oryginalne chlapacze? Jak to się sprawdza? Jak wygląda montaż?
  6. Na pewno będzie lepiej niż teraz, ale dam znać jak wymienię. Zastanawiałem się nad tymi po 100zł (Philips, Osram) ale jak poczytałem opinie, że przepalają się po pół roku to dałem sobie spokój. Tungsram ma dobre opinie, wytrzymuje około roku i cena też ok także to chyba jedyny słuszny wybór.
  7. Zgłosiłem sprawę do ASO, mam gwarancję do maja. Mam nadzieję, że rozwiążą sprawę a nie zwalą na zimę bo już przez tel próbowali.
  8. Szału nie ma, ale też je zamówiłem. Muszę wymienić bo te co u mnie siedzą są podobno od nowości i przy mokrej nawierzchni nic nie widzę.
  9. Ostatnio cały czas odwilż. Spróbuje to przedmuchać kompresorem a potem psikne WD
  10. Witam, mam taki problem, iż lusterko od strony pasażera czasami się zacina i nie chce się do końca otworzyć. Składam je wtedy na przycisku, otwieram ponownie i rozkłada się do końca. Smaruje się tam coś? Może jakiegoś syfu naszło? Na 10 otwierań 2 razy się nie otworzy.
  11. kede86

    Megane III phI Problem po założeniu instalacji lpg

    Dzięki Panowie za rady i Wesołych Świąt Nie pozostaje mi nic innego jak po świętach umówić się na kontrolę instalacji. To już moja druga instalacja zakładana w tym warsztacie. Za pierwszym razem nie było żadnych problemów tylko wymiana filtrów co 10tys.
  12. kede86

    Megane III phI Problem po założeniu instalacji lpg

    Dziś udało się nagrać. Problem z odpalenie byl nawet za drugim razem. WP_20181223_12_11_38_Pro.mp4
  13. kede86

    Megane III phI Problem po założeniu instalacji lpg

    Dziś chciałem nagrać filmik, ale o dziwo po nocce odpalił bez problemu. Może wpływ na to ma też temperatura, dziś nocka na plusie. Jak tylko uda mi się nagrać filmik to wrzucę. Po świętach jadę na przegląd po 1000 to zgłoszę problem. Witman, jeżeli byłby to problem z nietrzymającym wtryskiwaczem LPG to czy problem nie powinien występować przy każdym odpalaniu?
  14. kede86

    Megane III phI Problem po założeniu instalacji lpg

    Jakiś tydzień temu założyłem instalację Stag Qbox do mojej Meganki i od pierwszego dnia po założeniu instalacji występuje problem z odpalaniem samochodu po całonocnym postoju. Jeśli stoi parę godzin problem nie występuje. Samochód jest przyduszony przy odpalaniu, obroty wchodzą na 1200 potem nagle spadną do 400 znowu do 1200 i odpali. Zdarza się że spadną do 400 i zgaśnie, za drugim razem odpala bez problemów. Każde kolejne odpalanie problem nie występuje. Przed montażem instalacji nigdy wcześniej nic takiego się nie działo.
×