Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

Andon

Użytkownik
  • Zawartość

    191
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

12 Dobry

Samochód

  • Auto
    Megane IV
  • Silnik
    benzyna
  • Przebieg (tys.km)
    10

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Nie rozumiem. Piszesz, że: " Koszt całości ok. 100 zł + 3 godziny pracy." + jeszcze kupa zabawy z liniami, kątami innymi pierdołami jakie tu opisałeś i ... sprzedajesz to za 60 zł
  2. Restart - przytrzymaj chwilę (ok 5 sekund) przycisk "Power" R-Linka aż wszystko zgaśnie . Po jakieś minucie (może 2) uruchomi się na nowo.
  3. U mnie pojawiła się aktualizacja z miesiąc temu (może mniej) w toolboxie, pobrałem, zainstalowałem i działa.
  4. @Qbak a to "zgrubienie" to nie jest zalane/zgrzane na stałe? Ale... zasilanie kamery z R-Linka jest albo cały czas albo po wrzuceniu wstecznego. Z drugiej strony brak wizji przez 2 sek to nic strasznego.
  5. Można też dać zasilanie z tylnych świateł "dziennych" - one świecą cały czas (przynajmniej w Megance) Albo dać przetwornicę za parę zł np taką
  6. @sylwekdm podaj jeszcze które piny w kostce r-linka odpowiadają przewodom w kamerce.
  7. Pisali o wibracjach ale przy wyższych prędkościach.
  8. Ale instalowałeś z tego samego pobranego pliku czy pobierałeś za każdym razem instalkę? Żeby znowu nie szukać to masz link bezpośredni: https://rcs-rlmanager.aw.atos.net/archives/win/RLink2Toolbox-latest.exe
  9. Instalacji nie ma. Wiązka jest kupowana z kamerą. Ten link znasz?
  10. To wszystko sprowadza się do przytrzymania OK najpierw 5 sekund na komunikacie potem przez 10 sekund na konkretnych pozycjach
×
×
  • Utwórz nowe...