Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

ziomal73

Nowy użytkownik
  • Liczba zawartości

    28
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Posty dodane przez ziomal73

  1. Cześć.
    Potrzebuję pomocy, sugestii.
    Kupiłem niedawno Megan 3. Chciałem zainstalować sobie darmową aplikacje. Odpalam aplikacje R-link toolbox. Zapodaje kartę i pokazuje się taki komunikat jak na 2 zdjęciu. Więc klikam przywróć. Mieli przez chwilę, zdjęcie 3 i pojawia się komunikat jak na zdjęciu 4. Kółko się zamyka.
    Można coś z tym jeszcze zrobić aby można było instalować dodatkowe aplikacje, czy już tak zostanie? 
    W samochodzie działa poprawnie, wyświetlają się mapy itp.

    Pozdrawiam serdecznie całą ekipę.

    IMG_20210323_175759.jpg

    IMG_20210323_180317.jpg

    IMG_20210323_180345.jpg

    IMG_20210323_180600.jpg

  2. Dnia 25.06.2020 o 10:26, mgrlukasz napisał:

    Witam

    Odblokowałem Android Auto w Megane 3 z 2014.

    Niestety nie działa mi na żadnym z kabli USB-c które mam. Na telefonie błąd połączenia.

    Jaki kabel sprawdzony kupowaliście? Podrzuci ktoś linka?

    Podłączyłem drugi stary telefon z Android 5. Podłączyłem kablem USB mikro i niby telefon się nie rozłącza ale na Rlinku mam błąd.

    Obecnie nie można nawiązać połączenia z Android Auto. W bezpiecznych warunkach sprawdź smartfon. 

    Trzeba coś na tel przestawić? 

     

    2020-06-25 10_25_01-XnView Classic - [IMG_20200624_211148.jpg].png

    Powinien działać na Twoim oryginalnym, który masz do oryginalnej ładowarki. Sprawdziłem na kablach do Huawei, Samsung, Xiaomi, Nokia 

    Mała podpowiedź. Jeśli jest już odblokowany AA, macie dobry kabel, zainstalowany AA i nie widzi fona, wystarczy zresetować R-Linka. Powinno zadziałać.   

     

    Tutaj jest fajnie opisane, jaki kabel szukać. 

    https://moto.pl/MotoPL/7,178770,26891977,jak-wybrac-kabel-do-android-auto-trzy-rzeczy-sa-wazne-trzy.html

  3. W Talismanie mam tak, że informacja o przeglądzie (zaplanuj przegląd w ciągu 30 dni) i codziennie krzyczy, że tych dni jest mniej (komunikaty)pojawia się na stałe , bez względu na to, czy auto jest uruchomione czy tylko jest zapłon.

    W  Megan nie ma tej informacji, mogę to tylko sprawdzić gdy jest włączony zapłon (naciśniecie ok) a wyłączony silnik. Tak ma być, czy coś nie bangla? W każdym moim aucie dotychczas "krzyczało" tak jak w Talismanie, bez względu na to czy tylko zapłon czy podczas uruchomionego silnika, bo konia z rzędu temu kto to sam od się sprawdza.

  4. Użytkujemy od września 2017 i jestem zaskoczony. 

    Dużo jeżdżę (ok 40-45k rocznie) i na zmianę objeżdżam Megane i Talismana 200Tce.

    Zaskakujące jest (pozytywnie) dla mnie spalanie. Średnio na trasie jak nie ma autostrad to 6.4 mi wychodzi i jazda jest dynamiczna. Jak autostrady i prędkość 140-150 to mieszczę się w 7.5. 

    Minusy to głośność, nie rozumiem, dlaczego nie dali 6 biegu, oraz brak wersji GT w budzie grand coupe (pożądana dla mnie, bo to pięknie narysowane nadwozie). 

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!