Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

Ryszardo

Nowy użytkownik
  • Zawartość

    10
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane III ph III
  • Silnik
    1.5 dci
  • Przebieg (tys.km)
    216 tys.
  1. W zasadzie to odpuściłem na chwilę temat i do niego powróciłem znowu, właśnie bede musiał skorzystać chyba z pomocy kogoś, być może czytnik, ale po włożeniu karty sd do napędu widać ładowanie za każdym razem, więc raczej ją "widzi", tomtom home właśnie zainstalowałem, no i jest napisane: podłącz urządzenie
  2. No tak też robię za każdym razem, ogólnie to zawsze zostawiam na 2-3dni jakby czasem było za krótko te 5min i ani razu nie zgrało pliku, stąd też moje wcześniejsze pytanie czy jest możliwość zakupu oryginalnej karty pomijając ten krok?
  3. Teraz testuje karte sd, wcześniej miałem micro sd+adapter, ale jak narazie bez zmian
  4. sdhc 16gb - sorfmatowałem ją na 2,7gb bo nie byłem pewien jak dużą jest w stanie obsłużyć
  5. Sformatowałem dwie karty programem, ograniczając jej rozmiar do 2,6gb i we wszystkich formatach tj. fat, fat32, exfat i dalej bez skutku, folder Loopdir się nie utworzył. Można kupić oryginalną kartę na allegro pomijając ten krok? Dodam, że karta jest widziana przez system, ponieważ po każdorazowym włożeniu pojawia się "klepsydra"
  6. Spróbowałem z kartą 8gb i bez zmian, napis w prawym górnym rogu pojawia się po naciśnieciu jakiegokolwiek przycisku od nawigacji, na kolejnym zdjęciu odbezpieczona karta.
  7. Witam wszystkich Jestem świeżo po zakupie meganki i nie mam karty sd w nawigacji, przeczytałem co nieco na ten temat i podobno wystarczy wsadzić kartę SD i nawigacja sama utworzy folder Loopdir z plikiem. Zakupiłem kartę SD 16gb i włożyłem w miejsce czytnika, plik oczywiście się nie zgrał, cokolwiek kliknę wyskakuje komunikat brak karty SD i taki sam cały czas jest na głównym ekranie, a dodatkowo jak kliknę przycisk jakikolwiek do obsługi nawigacji wyskakuje dodatkowo w prawym górnym rogu ekranu "brak karty sd". Mam pytanie do forumowiczów co mogło pójść nie tak? Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie języka w menu radia i zegarów mam normalnie ustawiony język polski, natomiast na nawigacji wyskakują niemieckie komunikaty i , jeżeli będę miał mapy to będę musiał dodatkowo wgrać spolszczenie czy jest możliwość zmiany języka poprzez menu na choćby angielski? W załączniku dodaję zdjęcie jaki komunikat pojawia mi się przy każdym uruchomieniu radia.
×
×
  • Utwórz nowe...