Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

damian14

Nowy użytkownik
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane I ph II
  • Silnik
    1.6 16V 107KM
  • Przebieg (tys.km)
    185 000

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Niestety u mnie chyba to nie to. Sprawdziłem włącznik stopu i styki nie wyglądają na wypalone. Z tego co widziałem to u mnie żadnej wtyczki przy pedale gazu nie ma, jest tylko linka się dzięki REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes
  2. Ciekawe 😁 nigdy bym nie połączył faktów w ten sposób. Jutro zerkne czy coś się dzieje przy pedale hamulca. Dzięki 😊
  3. Witam. Z góry przepraszam jeżeli temat z podobnym problem już jest na forum. Starałem się przeszukać, lecz nie udało mi się znaleźć. Problem wystąpił dziś w trakcie około 500km trasy. Do celu zostało około 60km. W trakcie jazdy przy prędkości 120km/h zapaliła się kontrolka usterki elektrycznej/świec żarowych. Dodatkowo samochód przestał reagować na pedał gazu. Auto zaczęło zwalniać więc zjechałem na pas awaryjny i zatrzymałem się. Po wrzuceniu biegu jałowego auto utrzymywało stałe ponad 2tyś obrotów i nie schodziło niżej. Wyłączyłem silnik, a po ponownym kilkukrotnym przekręc
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!