Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

phiron

Nowy użytkownik
  • Liczba zawartości

    6
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane IV
  • Silnik
    1.5 DCI K9K646
  • Przebieg (tys.km)
    128
  1. Udało się 🤪 Wlazłem w developera i uruchomiłem AA. Robiłem jak na filmie i przy okazji włączyłem dźwięki silnika hehe. Fajnie mieć normalną mapę googla tylko mam mały ekran i chmurka od nawigacji zasłania kawałek mapy. Nie sprawdzałem podczas jazdy czy znika ale na postoju to przeszkadza. Późno już i żona chciała mnie zabić, więc nie miałem czasu testować. Jutro wieczorem posiedzę w aucie i włączę chyba wszystko co się da w Developerze. Czeka mnie jeszcze podpięcie kamery cofania. Instrukcję mam w którą dziurę wetknąć przewody ale kusi mnie żeby włączyć pod główny ekran i z DV da si
  2. Sylwekdm, dzięki za linki, przeczytałem, oglądałem, pena właśnie kupiłem, a jak wrócę z urlopu, to zabiorę się za to. Ale widzę, że to istna kopalnia i można tam znaleźć wszystko. W najbliższym czasie będę podpinal kamerę cofania i spróbuję zaprogramować ją przez developera bez can clipa. Chciałbym z tego auta wyssać co się da.
  3. Rocznik lipiec 2016. Logowalem się na my renault, sprawdzałem po Vin i nie ma aktualizacji do niego. Myślałem, że Niemiec zanim sprzedał z płaczem nic nie robił w aucie, a tu taka niespodzianka i wszystko aktualne. Najgorsze, że nie ma nawet pierdnięcia podczas podłączenia telefonu oprócz ładowania i pytania czy ładować, czy przesyłać pliki. Opcja MIDI też nic. Próbowałem we wszystkie strony, nawet z aktywnym AA i wsadzając wtyczkę nic się nie dzieje. Jeszcze jest jedna opcja, mianowicie na olx znalazłem ogłoszenia aktywacji, diagnostyki itd. Koleś proponuję nawet wymianę wyświ
  4. Witam. U mnie nic nie działa. Mam najnowszy AA 6.7.6.12913. Telefon Huawei P9 z 2019, emui 10. Wersja rlink jak na zdjęciu. Kabel USB 3.0 Po podłączeniu telefonu i odpaleniu AA nie ma żadnej reakcji. Ikona telefonu nieaktywna. W aplikacji AA chce, żeby podłączyć kabel. Próbowałem na innych kablach i dalej nic.
  5. Też czytałem, że czyszczenie pomogło ale u mnie to czarne, to dziura ok 1mm głębokości z której wyskrobałem trochę czarnego spalonego plastiku. Musiałbym odciąć i spolerować.
  6. Mam taki przypadek, dolny wąs świeci na żółto. Jak kupowałem auto od oszusta handlarza, to nie zauważyłem i tak jeździłem miesiąc. Nie trzeba wyciągać lampy, żeby dostać się do jeża. 1. Odkręciłem koło. 2. Zdjąłem nadkole. 3. Jest pełny dostęp do jeża i można go odkręcić. Jedna śruba jest od góry pod maską, a druga właśnie od dołu. Myślałem, że jeż zdechł ale po odkręceniu i włączeniu wszystkie trzy diody świecą jak szalone. Problem jest w lampie, mianowicie wypaliło szkiełko od tego pseudo światłowodu. Jest na drugim zdjęciu. Zdjęcie zrobione od góry. To wypale
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!