Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

DAREN

Użytkownik
  • Zawartość

    218
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

12 Dobry

Samochód

  • Auto
    Megane III coupe
  • Silnik
    1.5 dCi 106KM
  • Przebieg (tys.km)
    183

Ostatnio na profilu byli

508 wyświetleń profilu
  1. problem rozwiązany już w lutym. potwierdzam walnięty był czujnik na pedale sprzęgła ten u góry (trudno dostępny) pozdr
  2. Polecam. U siebie już wymienilem
  3. Będzie wszystko pasować
  4. Panowie potrzebuje odpalić radio w innym pojeździe (laguna2 h2) Z tego co wiem to chyba radio potrzebuje sieci can aby odpalić i grało. L2 ma inny can niż m3 Czy istnieje chociaż odrobina szansy aby odpalić takie radio bez sieci can? radio jak poniżej foto lub takie z mastera
  5. Również podłączam się pod prośbę autora postu o schemat do r-linka znalazłem schemat do megane R-link R-link_X95.PDF
  6. Posiada ktoś schemat instalacji r-linka w megane 3?
  7. Kolego Adamerio zamontowałeś lampkę oświetlenia wnętrza z laguny 3 ?
  8. ząbkowanie oznacza wadliwy amortyzator sprawdź na stacji kondycję amorków
  9. witam Panowie czy przednia szyba megane 3 w wersji kombi/hb jest taka sama jak w coupe?
  10. Witam panowie czy takie radio (pochodzi ono z mastera) zadziała poprawnie z nawgacja tom tom live? oraz takie z koleosa zadziała z tt live?? już wiem ad 1 radio działa z navi tomtom live ad 2 radio działa z navi r-link
  11. witam panowie czy radio ze zdj nr jeden mogę zastąpić takim radiem ze zdj nr dwa? Obecnie mam zamontowaną navi tomtom live Czy radio ze zdj nr 2 zagra z navi TT live? czy tylko z navi r-link?
  12. Hmmm w L2 phII też tak miałem że na luzie i hamulcu auto odpalalo zresztą tak wyszło z fabryki i raczej nikt tego nie zmieniał.
  13. nie nie było takiego komunikatu o hamulcu np. w lagunie 3 jak auto jest na luzie i wcisne hamulec to auto odpala a megi już nie i woła aby sprzęgło wcisnąć
  14. OK. udało mi się wygrać z megi U mnie powodem nie odpalania okazał się walnięty czujnik pedału sprzęgła ten u góry sprzęgła co jest koloru zielonego. po jego wymianie wszystko wróciło do normy i odpala od pierwszego przyciśnięcia na guzik start
×