Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

basstek1

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    67
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

2 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane III, ph1
  • Silnik
    1.4 tce
  • Przebieg (tys.km)
    200 ponad

Ostatnie wizyty

665 wyświetleń profilu
  1. Raczej na dole. Z tego co pamiętam o góry jest tylko sam lcd.
  2. Bateria wewnętrzna tableta zdechła. Tak podejrzewam.
  3. Mam problem z krótko świecącą lampka w drzwiach kierowcy. Może ktoś wie, gdzie szukać w ddt4all lub innym programie zmiany czasu świecenia. U mnie po otwarciu drzwi to okolo 2 sekundy i gaśnie...
  4. Problem znaleziony. Padł czujnik. Co ciekawe wymieniony 2tyg temu na nowy, ale zamiennik... Powodował spadek napięcia... Po wymianie na inny jest ok.
  5. Megane 3. 2010r. Mam nietypowy problem z czujnikami parkowania. Zero reakcji na przeszkody. Sprawdziłem pyclip. Zauważyłem że napięcie na czujnikach pokazuje 2V. To za mało. Co może być powodem? Moduł jest sprawny. Sprawdziłem na innym. Czego szukać?
  6. Nie mam. Aktualnie jest Android, wczesniej carminat TT, a masz opis drugiego złącza. to co podałeś dotyczy tyłu... zapomniałem dodać, że chodzi o przód
  7. Mam nietypowy przypadek. Podczas jazdy do 10km/h piszczy lewy przedni głośnik parktronika. Po sprawdzeniu wyszło,że moduł ma awarię. ktoś może naprawiał sam moduł lub posiada jakis opis do tego pinów. nr 259902114r.
  8. U mnie ładowarka samochodowa zakłócała pracę karty...
  9. Witam, Szybkie pytanie. Czy da się jakimkolwiek programem oprócz clipa, zdiagnozować uszkodzony czujnik (lub problem z nim) Jeśli tak gdzie tego szukać?
  10. Witam. Mogę się dowiedzieć w którym miejscu naruszyłem regulamin? Pozdrawiam 

  11. za mało RAM-u masz... lepiej poszukać custom roma na XDA, jest szansa że będzie lepiej.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!