Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

Qbak

Użytkownik
  • Zawartość

    116
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

6 Neutralny

1 obserwujący

Samochód

  • Auto
    Megane 3 ph3 Bose
  • Silnik
    1.6dCi R9M402
  • Przebieg (tys.km)
    56

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Daj mu chwilę. On musi to przemielić. No to jak raz załapał to i kolejny załapie
  2. Odhaczyć?? A nie wyczyściłeś sobie przypadkiem całej konfiguracji? Obstawiam, że będziesz musiał linijka po linijce ustawiać wszystko od zera.
  3. Po co? Nic nie odpalaj tylko podłącz. To taj jakby próbował do w normalnym trybie jako pamięć USB potraktować a nie jako AA
  4. @Silverek Skoro w ASO sprzedają komplet dwóch a Ty potrzebujesz (jak ja) tylko jednej zaślepki to może się złożymy
  5. Ok, sory, oglądałem bez głosu i nie wyłapałem, że na stole ma ją tylko w celach poglądowych. Nie wiem czy zostało tam to powiedziane, ale najłatwiej kupić całą nagrzewnicę z silniczkami i wiązką niż kompletować osobno. Z dostępem do śrubek silniczka po stronie pedałów jest dość ciężko i trzeba się nagimnastykować.
  6. Nawet w schematach z końca 2013 roku są tylko 2 kabelki. Nowszych w postaci VISU już nie ma. Tylko online.
  7. Niepotrzebnie wyciągali całą nagrzewnicę. Trzeba wodę i czynnik spuszczać. Ja montowałem dokładając tylko wiązkę, silniczki montowałem "na samochodzie", i czujniki. Potem aktywacja w UCH i wszystko działa.
  8. Przecież to nie R-Link jest tylko TomTom. Język zmieniasz z poziomu ustawień nawigacji. A karta była sformatowana na FAT? Musi zadziałać, może coś na złączu nie stykało.
  9. No już już tomakur, bez przesady. Włóż ponownie kartę, już na włączonym R-Linku. Powinien się pojawić komunikat SD Wykryto, jak nie to próbuj do skutku (odczekaj między wyciągnięciami). Wygląda to jak brak styku na złączu karty. Jeśli robiłeś aktualizację przez R-Link Toolboxa to on nie skasował Ci zawartości karty. Jakbyś ściągnął ze strony podanej powyżej i zamienił plik na swojej karcie to by było pozamiatane ;) Plik Tomtom.000 ściągnięty z tej strony tylko na pendrive'a albo na czystą kartę.
  10. Napisz coś więcej, czy miałeś ori kartę, czy mapy kupowałeś przez R-Store czy miałeś z karta. Jak kupowałeś to na R-Storze powinno pamiętać, że miałeś, wtedy musisz R-Link explorerem stworzyć na karcie strukturę plików R-Linka i przez Toolboxa i R-Store'a spróbować przywrócić mapy.
  11. https://renaultlaguna.pl/forum/topic/160655-6-kwietnia-gps-week-number-rollover-tomtom/?tab=comments#comment-9727687 WNRO Wrzuć aktualizację na pena i włóż do auta
×
×
  • Utwórz nowe...