Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jakub69

Nowy użytkownik
  • Zawartość

    35
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralny

Samochód

  • Auto
    Megane IV GT 205
  • Silnik
    1,6
  • Przebieg (tys.km)
    60.000

Ostatnio na profilu byli

326 wyświetleń profilu
  1. Ja mam w każdym razie już wymieniony w Renault Kielce.
  2. A mnie dziś bez sprzątania samochód po prostu nie odpalił. Rano w Warszawie po kilku dniach stania w garażu, jęknął jakby sie zastanawiał, a po kilkuset kilometrach i paru godzinach jazdy, u mamy jeszcze bardziej się zasapał, chwile później na stacji już nie odpalił. Kupiłem kable rozruchowe i z pomocą dobrych ludzi dojechałem do hotelu. Jutro muszę jakoś odpalić, żeby dojechać do Renault w Kielcach, gdzie mam nadzieję zamontują mi nowy akumulator, za 550 zł ))) jak powiedział pan, wiec rozumiem, ze taka jest cena w autoryzowanych serwisach, i mam nadzieję, ze pojedzie, auto ma 3 lata, 65 tys, i było kupowane w zakupie kontrolowanym, można sobie obejrzeć w sieci odcinek, takie to czasy, ze akumulatory padają jak muchy
  3. No i stało się coś, czego się nie spodziewałem. 65 tys., auto kupione w zakupie kontrolowanym. Bajka? Dziś w Warszawie stęknął, przy odpalaniu, ale pomyślałem, ze mi się przywidziało. Po dojeździe do mamy do Kielc, zostawiłem na parę godzin, potem odpaliłem i już było ciężko, stanąłem na stacji, żeby kupić fajki i już nie odpalił. Znaczy odpalił, ale na kable, które na szczęście były na stacji. Do hotelu dał radę, jutro w Renault Kielce mają zamontować nowy akumulator, jeśli przyjedzie na czas z Będzina )))) takie to historie z 3 letnim autem
  4. U mnie w nowej skrzyni, tej po wymianie, o której pisałem tu jakiś czas temu, dźwięki się pojawiły. Słyszę je w trakcie przejścia z 1 na 2 bieg, i z 3 na 4. Nie zawsze i nie za każdym razem. Raz są, raz nie ma. Ale występują.
  5. Wkładałem kilka, jeden zadziałał i wczoraj uaktualniłem mapę. Jest obwodnica Radomia.
  6. Złapał mi na jakimś innym innym. Jeszcze nie aktualizowałem map, ale w aucie pojawia się już komunikat o takiej możliwości. Nie wiem, czemu inne dyski nie działają, ale ważne, że jakoś uda się przeprowadzić instalację. Mam nadzieję
  7. Panowie. Nie mogłem wgrać nowej mapy, więc postanowiłem wyczyścić pendrive z pozostałości - ktoś mi podpowiedział, że mogą być resztki poprzedniej mapy. Rezultat: R LINK nie widzi pendrive. Żadnego. Wziąłem nowy - wyczyściłem, też nie widzi. Zainstalowałem R LINKA na laptopie - to samo, nie widzi żadnego z pendrive, więc nie mogę wgrać nowej mapy. Co robić.
  8. To spróbuję w ten sposób, dzięki, nie wiem, co prawda, które to pliki, ale wywalę wszystko, włożę do auta na parę minut i popróbuję.
  9. A ja z kolei mam w aplikacji na kompie nową mapę - instaluję ją, ale w aucie nie ma żadnej reakcji, nie chce robić update. Nie wiem, co jest grane.
  10. Ja mam raz na kilka miesięcy sytuację polegającą na tym ,że auto próbuje odpalić ale jakby nie mogło. DOpiero po kilkunastu sekundach buksowania - łapie. I potem znowu spokój na jakiś czas.
  11. Ja kupiłem rok temu aplikację pogoda, działała jakiś czas, potem przestała, podobnie jak wyżej: usługa niedostępna. Teraz, kiedy wiem, że jest nowa, darmowa aplikacja, próbuję ją wgrać, ale nie widzę w Toolboxie możliwości wgrania - nie wiem, jak usunąć starą apkę z auta - czy zatrzymać, czy usunąć dane. I najważniejsze - mam kolejny rok wykupione 2 abonamenty: jeden na traffic live, a drugi na aktualizacje map. Mimo to, nie wiem, jak sprawić, żeby zadziałała
  12. Ja dzisiaj też zauważyłem podobny objaw. Przypadkiem, więc dotarłem do waszego wątku. Nie wiem, czy dawniej było, bo na ogół jak wysiadam, to auto już jest zgaszone, dziś rano w garażu wyszedłem zobaczyć na włączonym silniku, czy mam jeszcze trochę miejsca z tyłu. Dziwne to, dokładnie jak opisujecie, jakby mocniej i jaśniej świeciły. Nie gasną tylko różnią się stopniem natężenia światła.
  13. Ja też dostałem 30, do tej pory wydawało mi się, że 40-stkę lali, przypadkiem zauważyłem, ale nie wnikałem specjalnie, bo chyba jak leją, to OK
  14. Ja pierdzielę, jaki ma być stan. Pisze ci, ze auto ma 7 miesięcy, a ty swoje. Może jeszcze niech poda 48 cyfrowy kod, dostępny po wymontowaniu miski olejowej, boszsz, ja miałem tak kilka razy, w ciągu trzech lat, nie potrafię podać przyczyny, czasem może nie łapie należycie karta.
×
×
  • Utwórz nowe...