Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'usterka' .

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Główna kategoria forum
    • Giełda: Ogłoszenia motoryzacyjne, sprawdź i dodaj własne
    • Forum Ogólne
    • Zniżki dla użytkowników
    • Zloty i spotkania
    • Offtopic / Fun
    • Zakup Renault Megane / Scenic / Fluence i innych modeli - porady, opinie, oceny ogłoszeń
    • Nasi użytkownicy i ich auta
    • Regulaminy
  • Dział Techniczny
    • Mechanika - ogólne
    • Silnik i osprzęt mechaniczny, skrzynia biegów, wydech
    • Nadwozie, podwozie, wnętrze
    • Układ chłodzenia, ogrzewania i klimatyzacji
    • Zawieszenie, układ kierowniczy i hamulcowy
    • Elektryka, elektronika - ogólne
    • Akumulator i alternator
    • Osprzęt elektryczny silnika
    • Oświetlenie
    • Car Audio (nagłośnienie, nawigacja)
    • CB Radio
    • Felgi i opony
    • Diagnostyka
    • Tuning / Renault Sport
    • LPG
    • Informacje (wszystkie modele)
    • Dealerzy, serwisy, warsztaty
  • Pozostałe modele marki Renault
    • Samochody osobowe
    • Samochody dostawcze
  • Giełda
    • Sprzedam
    • Kupię / Poszukuję
    • Dodaj ogłoszenie
  • Elektroniczna książka pojazdu
    • Opinie i uwagi do działania moje.megane.com.pl
  • Działanie Forum
    • Działanie Forum
  • English section
    • General discussion
  • Wielkopolska Tematy

Blogi

  • Oficjalny blog Administratora megane.com.pl
  • Części samochodowe - sklep.megane.com.pl
  • Renault Megane Classic - problem z odpaleniem
  • RobakBlog
  • P_r_z_e_m_o - Blog
  • macko19758eBlog
  • Polska motoryzacja
  • jaro45Blog
  • slawek23Blog
  • slawek23Blog
  • Motoryzacyjny Video Blog
  • janek8324Blog
  • wr609Blog
  • albertBlog
  • wasilewpBlog
  • bartos3618Blog
  • michalewskiBlog
  • 1fabianBlog
  • bartthezBlog
  • P_r_z_e_m_oBlog
  • gojgienBlog
  • spider1Blog
  • pawlopawloBlog
  • jurus38Blog
  • krolik352Blog
  • Prywatny Blog Krzycha
  • xbayerekxBlog
  • 1979JaroBlog
  • Paker2000Blog
  • Marcinescu Blog
  • Iwona79Blog
  • kuca4Blog
  • vorph Blog
  • Renault 5 89 rok wysokie obroty
  • P483Blog
  • pimpekBlog
  • ola1234Blog
  • hary89Blog
  • psa1972Blog
  • robson15Blog
  • robson15Blog
  • krzysztofn-75Blog
  • krzysztofn-75Blog
  • Jojstick1Blog
  • klimiBlog
  • diablontkoBlog
  • jaslimkainfo
  • Iron Falcon Blog
  • wiesiekfranBlog
  • GekuBlog
  • Skrzynia JC5053
  • pepe5959Blog
  • marek1704Blog
  • malyWT54Blog
  • Blog o moich pasjach
  • motosljakBlog
  • przyczyna861Blog
  • Megi-blog
  • qwsxza12Blog
  • gregory18Blog
  • czeslaw555Blog
  • prozackBlog
  • moja Megi
  • Renault Megane 2 1.6-obroty silnika
  • orlikBlog
  • szczep111Blog
  • mtzptrwskBlog
  • Soboniak
  • dekuBlog
  • pafciooMegane blog
  • Bodziok2Blog
  • Blog o podróżowaniu
  • alexlanBlog
  • SPRZĘGŁO SCENIC II

Kategorie

  • Aktualności
    • Z kraju
    • Ze świata
  • Wywiady
  • Informacje
  • Testy samochodów

Kategorie

  • Sprzedam
    • Samochody
    • Części samochodowe
    • Inne
  • Kupię
    • Samochody
    • Części samochodowe
    • Inne

Categories

  • Nasze naprawy
  • Zdarzenia drogowe
  • Reklamy
  • Ciekawostki
  • Transport
  • Testy
  • Śmieszne
  • Sport

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Gagu-Gadu


Strona www


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania


Auto


Silnik


Przebieg (tys.km)

Znaleziono 5 wyników

  1. Witam. Z góry przepraszam jeżeli temat z podobnym problem już jest na forum. Starałem się przeszukać, lecz nie udało mi się znaleźć. Problem wystąpił dziś w trakcie około 500km trasy. Do celu zostało około 60km. W trakcie jazdy przy prędkości 120km/h zapaliła się kontrolka usterki elektrycznej/świec żarowych. Dodatkowo samochód przestał reagować na pedał gazu. Auto zaczęło zwalniać więc zjechałem na pas awaryjny i zatrzymałem się. Po wrzuceniu biegu jałowego auto utrzymywało stałe ponad 2tyś obrotów i nie schodziło niżej. Wyłączyłem silnik, a po ponownym kilkukrotnym przekręc
  2. Mam problem z wycieraczkami przednimi. Wycieraczki przestały działać na przedniej szybie, objawiało się tak że przesuwając manetkę na pozycję: 1 nie działa, 2 nie działa, 3 (najszybszy tryb) działa. O tyle jest w tym wszystko dziwne, że cała manetka działa wycieraczek działa. Spryskiwacze i inne funkcje działają, jednak wycieraczki pracują tylko w ostatni najszybszym trybie. Cały pałąk przy kierownicy zmieniłem na nowy 2 lata temu, do teraz wszystko działało okej.
  3. Witam! Podczas jazdy moje Rene zgaslo i nie szło odpalić. Dziwnie silnik krecil, kumpel powiedział że to rozrząd. Rozebralem obudowę rozrzadu i znalazlem tam blaszkę od koła rozrzadu(utrzymuje pasek w jednej pozycji) . Wkrecila sie ona miedzy koła zębate. Pasek jest cały. Czy jest nadzieja ze silnik jeszcze bedzie chodził? Czy juz raczej zawory pogięte?
  4. Hej Szanowni użytkownicy forum, może Wy mi rozszyfrujecie dwa błędy, które pokazały mi się na diagnostyce. Otóż wczoraj kasowałem błędy z rana i później pojechałem wymieniać płyn hamulcowy i przeczyścić zaciski bo ostatnio ręczny mi zamarzł, no i też później oczywiście odpowietrzał mi mechanik hamulce plus wysprzęglik, od razu po wymianie wyskoczył mi kluczyk, i jak wcześniej błędy mogłem skasować z manetki tak teraz świeci się cały czas, dziś jak jechałem sprawdzić co to za usterka, błąd samoczynnie zniknął , ale że byłem już w warsztacie to zerknąłem co to (zdjęcie poniżej ) sk
  5. Witam mam problem z Meganką II ph2 W trakcie jazdy po załączeniu kierunkowskazu zaczynają sie dziać różne dziwne rzeczy, a mianowicie odcina mi elektronikę w samochodzie nie działa radio, przycisk start/stop, otwieranie zamykanie drzwi, prędkościomierz oraz wyrzuca błąd abs, serwis, stop, oraz usterkę hamulca czym to może być spowodowane?? gdzie szukać problemu?? Dodam tylko że wcześniej miałem podobny problem tylko tyle że działo sie to w trakcie jazdy bez przyczyny załączenia kierunkowskazów ale okazywało sie że była luźna klema masowa przy akumulatorze teraz jest wszystko w porządku z
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!