stanleus 1 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Witajcie. Próbowałem dziś przez Scanmastera połączyć się z meganką. Niestety wyskakiwał błąd, że nie może połączyć się z ECU i niestety lipton. Kiedyś połączyłem Megi z C-DIFem i poszło bez problemów. Nie wiem, czy ja nie umiem obsługiwać programu czy inny powód? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheOktik 27 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) canScanmaster nie łączy się czasem po OBD ? W M I PH I masz jedynie KKL Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez TheOktik Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanleus 1 Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) niby gniazdo jest w standardzie OBD 2. Kabel był standardowy OBD 2 Edytowano Czerwiec 6, 2014 przez stanleus Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal98 1 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Scanmaster działa z kablem ELM327 i łączy się po linii CAN. W Megane I phI jest KKL. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanleus 1 Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) co działa z kkl prócz DDT2000? Jaka jest nazwa protokołu do komunikacji ? Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez stanleus Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal98 1 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 DDT2000 to oprogramowanie do samochodów marki Renault i Dacia. Potrzebny jest interfejs VAG KKL. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts