silak92 1 Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 (edytowany) Witam. Jest to mój pierwszy temat na forum, więc wypadalo by sie przywitac. Chcialbym spytać czy każdy scenic I ph II ma juz akumulator pod maską, czy były wersje gdzie aku był jeszcze pod siedzeniem? Pytanie z tego wzgledu, że znalazłem fotele, dzwoniłem do klienta i twierdzi ze są z wersji po liftowej, ale pytałem i twierdzi że aku miał pod siedzeniem. Szukalem różnych tematów lecz nie znalazłem nic, więc gość albo ściemnia albo miał jakiegoś limited edition:). Z góry przepraszam jeśli nie ten dział i prosze o przeniesienie jak i szybka odpowiedź. Pozdrawiam Bartek. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Aston76 Proponuje jednak przypomnieć sobie regulamin forum. Edytowano Maj 23, 2015 przez aston76 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
P_r_z_e_m_o 185 Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Zgadza się w PhII akumulator znalazł się w komorze silnika, była jeszcze przejściówka wersja Kaleido, buda z PhI, ale praktycznie cała jednostka napędowa to już PhII i tam akumulator jest schowany pod siedzeniem. Fotele pasują więc nie wiem czym się przejmujesz? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
silak92 1 Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 (edytowany) Pasują? Na 100%? Jeśli w ph II nie ma akumulatora po siedzeniem to pewnie się ono nie kładzie? Edytowano Maj 23, 2015 przez aston76 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
P_r_z_e_m_o 185 Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Nie podniesiesz fotela tak jak w PhI, mocowania pasują, nie zostały zmienione. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
silak92 1 Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 (edytowany) Nie podniosę fotela. No dobrze ale czy to nie wiąże sie z tym ze fotel bedzie zachaczał o aku czy coś? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia. Aston76 Edytowano Maj 23, 2015 przez aston76 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
P_r_z_e_m_o 185 Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Pytasz i pytasz, a ja nie bardzo łapię o co chodzi? Rozumiem, że chcesz wstawić do PhI fotele z PhII? Odpowiadam, że wstawisz, ale fotel pasażera nie będzie się kładł, tak aby wyciągnąć akumulator, będzie się suwał przód-tył i nie dojdziesz do śruby obejmy akumulatora, poza tym będzie problem z założeniem pokrywy. Nie wiem, bo nigdy się temu nie przeglądałem, ale może przełożyć niektóre elementy w twojego obecnego fotela do tego "nowego" Zresztą nie wiem, zapytaj sprzedawcę, albo sam zobacz, może są tam zaczepy umożliwiające złożenie fotela, mimo, że jest z PhII Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts