skajor 0 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Witam. Żonka przymierza się do Megi II i znalazła coś takiego: http://allegro.pl/renault-megane-ii-1-6-16v-sport-way-salon-pl-i6293817048.html#thumb/1 Co o nim sądzicie? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian23 0 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Brak napisu Renault na tylnej klapie oraz tłumik sportowy, coś było modzone i nie wiem czy kobiecie by się chciało coś takiego robić przy aucie, poza tym nic innego nie zauważyłem. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fezz 1 Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Gdyby było napisane że to pierwszy właściciel... to może bym uwierzył, że 11-letnie auto ma przebieg 87tyś.km. Auta od kobiety nie polecam, bo sam kupiłem i wiem ile duperel trzeba było zrobić. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper69 41 Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 też mnie poraża przebieg ~8 tys km/rok, i do tego jeszcze kobieta jeździła, która nic nie czuje w aucie ( tak jak moja żona, nie chwaląc się ) ;) No i cena też nie jest atrakcyjna, w tej cenie to już można Megane 3 wyłowić . Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
mireczek01 130 Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Jeżeli serwisowany to żaden problem sprawdzić przebieg w serwisie. Poza tym poproś o VIN i datę rejestracji oraz nr rej. i sprawdź w cepiku. Będzie widać chociaż ostatnie lata od 2014 ile robi rocznie. 8 tys. rocznie jest możliwe, moja żona od 6 lat robi rocznie max. 4 tys.km naszą meganką i jak coś nie gra to zaraz krzyczy. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts