Romualdo Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 tomqu86 - pamiętaj o podaniu rozmiaru opon, bo to też ma też przełożenia na prędkość. ps jak dojść jaką się ma skrzynię biegów ? ( bawię sie z excel i nie wiem jakie przełóżenia ( jakiej skrzyni) mam brać do Megane III 1,9 cdi 130KM rok 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Romualdo - w 1.9dci 130 były chyba tylko skrzynie ND4 jak masz dpf to 001 Edytowane 22 Listopada 2017 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelon Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Scenic to wielki samochód i przełożenia w tym powinny być krótsze niż w hatchback czy sedan.Bo to jest Van no to opory są większe i skrzynia musi być krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Potwierdzają się wyliczenia. To nie mój film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi