lordboss 5 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Kurcze, wydaje mi się że zrobiłem jak należy, chyba że w złym miejscu dałem # Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 Wg mnie w dobrym, zapisałem po zmianie? Pyta o wybór urządzenia bluetooth? Może skasuj savedecu i cache Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordboss 5 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Pyta o urządzenie, wybieram obd2 pokazuje listę modeli i klops. Cache puste, savedecu usunięte 59 minut temu, Papf napisał: Łatwiejszy jest PyClip do znalezienia w necie Od tego zacząłem szukać ale nie znalazłem żadnych sensownych informacji i dla tego zainstalowałem ten drugi program Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 (edytowany) Pyclip to pobierasz, instalujesz i działa ;) nie wiem jakich informacji szukasz. Ogólnie to może być problem z samym urządzeniem elm. Jakiś czas temu pisałem z kimś kto miał problem ze niby ok a nie wykrywało i po zmianie na inne urządzenie zadziałało ;) a uruchamiałeś plik checkelm? Edytowano Luty 28, 2019 przez przemek_el Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordboss 5 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Masz jakiś link do PyClip? Nie uruchamiałem tego pliku. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 https://cloud.mail.ru/public/7KcW/6rTMRHBnC Oczywiście używasz na własną odpowiedzialność Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordboss 5 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 (edytowany) Dzięki za link, znalazłem go wcześniej ale nie chciało się pobrać. Niestety w tym programie też nie działa. Znając moje szczęście pewnie elm problem robi Edytowano Luty 28, 2019 przez lordboss Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 To wg mnie ten sam problem co w poście konzo Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papf 16 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 @lordboss musisz: - upewnić się, że telefon jest połączony z ELM - przestawić opcję "Scan vehicle" na ON - ewentualnie przestawić opcję ""KWP Force SlowInt" na ON i powinno ruszyć Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
piko74 0 Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Czy w Pyren da się zmienić rozdzielczość programu? Na telefonie 5.5" jeszcze coś było widać, teraz mam 6" i bez lupy nie da rady. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Marzec 1, 2019 Autor Share Napisano Marzec 1, 2019 Przyciskami głośności zwiększasz/zmniejszasz czcionkę nie wiem czy da się na stałe większą włączyć Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
piko74 0 Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Dzięki. O to mi chodziło Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
oko26 1 Napisano Kwiecień 3, 2019 Share Napisano Kwiecień 3, 2019 Wszystko działa, tylko za cholerę nie potrafię zmienić języka komunikatów programu na polski, jak to zrobić POMOCY jak przestawić program na Polski? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemek_el 6 Napisano Kwiecień 3, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2019 Jakie auto i który rok? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
oko26 1 Napisano Kwiecień 3, 2019 Share Napisano Kwiecień 3, 2019 podłączyłem pod Modusa niestety nic zero komunikacji Albo żle wgrałem program, ( mam 2 renaulty ) jeden to Espace 4 po lifcie, a drugi to Modus z 2005r w espace 4 cos tam mi niby działa bo na desce migają diody przy kasowaniu, to w Modusie zero reakcji W programie zmieniłem na język PL, ale w polskim mam tylko główny ekran (wtrysk, skrzynia itd..) i jak przejdę dalej mam wszystko w eng. Nie chodzi mi o jezyk komunikatów w espace bo mam juz w PL, tylko o język w samym programie bo jestem ciemny z rus i ang Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts