Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

kamil007

Megane IV phI RLink2 Instalacja "ukrytych aplikacji" dla Polski - Poradnik + Aktywacja AA na wszystkich R-Linkach (poradnik)

Recommended Posts

No właśnie szukam kogoś kto pomógł by mi to ogarnąć. Online bądź kogoś ze Śląska.  

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
1 minutę temu, yellowhornet napisał:

Upgrade z tego co wiem tylko w serwisie Reno.

Rozumiem.  Wgrałem sobie system 3.3 i te linie z kamery mam małe jakieś i nie działa wywoływanie głosowe, szukałem na forum jak to ustawić, wątek był na ten temat ale żadnych szczegółów 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

http://www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?f=420&t=20311

Na tym hiszpańskim forum masz poradniki jak ustawić polecenia głosowe i linie kamery ale do kadjara. Parametry linii kamery do megane są chyba na 8 stronie tego tematu. 

Edytowano przez markus755

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

@Komarek Jestem ze Śląska. Napisz do mnie, pomogę Ci z aktualizacją.

Edytowano przez Rafael156

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dnia 22.03.2019 o 16:27, Komarek napisał:

........ Online bądź kogoś ze Śląska.  

Masz ddt4all i kabel ? 

 

Sterowanie głosowe masz zdjęcie co zmienić .

 

Ps.Jak odnajdę ustawienie kamery dam znać bo gdzieś to miałem.

głos.png

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wyłączenie start-stop , doświetlenie zakrętów,  temperatura w miejscu listka Eco,  odtwarzanie wideo podczas jazdy. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Pamiętasz gdzie wylaczales start/stop.i doswietlanie zakrętów?

lapka2.gif

REGULAMIN -  pkt. 5.6 literki PL -  mireczek01

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

POMOCY !! W trybie deweloperskim na samej górze poprawnej stronie zamiast wejść w folder DiagRw nacisnąlem folder wyżej Mid.. I teraz mam ciemny ekran.  Czy to oznacza wizytę w serwisie? Można jakoś to wyprostować? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać odpowiedź i zarejestrować się później. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się teraz, aby powiązać odpowiedź ze swoim kontem.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wklejać zdjęć bezpośrednio do edytora. Wgraj lub dodaj zdjęcie z adresu URL.


×
×
  • Utwórz nowe...