Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl

Recommended Posts

Koledzy proszę o pomoc. Po wymianie przednich amortyzatorów nie działają mi wycieraczki w Megane II. Bezpieczniki sprawdzone, są OK. Co jeszcze może być przyczyną?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowany)

A możliwe, że mechanik uszkodził jakiś kabel? Dużo ich biegnie blisko mocowania amortyzatora. Czy podłączenie komputera może pomóc w ustaleniu przyczyny awarii? I jeszcze jedno pytanie. Czy wycieraczki powinny się ruszać po pociągnięciu ręką? Bo moje stoją jak wryte.

Edytowano przez deemek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)
2 godziny temu, deemek napisał:

Czy wycieraczki powinny się ruszać po pociągnięciu ręką?

Jak silnik jest kaput to nic to nie da. Podobnie jeśli mechanizm jest tak zatarty, że silnik nie ma siły ich obrócić.

2 godziny temu, deemek napisał:

Czy podłączenie komputera może pomóc w ustaleniu przyczyny awarii?

Jeśli to nie będzie usterka elektroniczna tylko mechaniczna to nie.

2 godziny temu, deemek napisał:

A możliwe, że mechanik uszkodził jakiś kabel?

Wszystko się może zdarzyć. Choć wątpię. Możesz to sprawdzić.

Edytowano przez pbet

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wklejać zdjęć bezpośrednio do edytora. Wgraj lub dodaj zdjęcie z adresu URL.


×
×
  • Utwórz nowe...