credo1 0 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego 31.12.2020 r. wygasła aktywacja oprogramowania sondy Can Clip. Klucz który posiadam nie działa. Co zrobić? Macie pomysł? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sapient 0 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Też tak miałem. U mnie pomogła dopiero instalacja wersji V188. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
halas2 16 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Renault Clip tool by mr rorry Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
credo1 0 Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Ok, dzięki za pomoc. Podziałam i dam znać. Zainstalowałem clipa na starym laptopie z xp, ale data ustawiona na 2015 rok. Wszystko gra. Także, klucz aktywacyjny po 2020 r. nie potrzebny. Wystarczy ten z płyty, Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
neuronedi 0 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Witam credo1, czy zmiana daty w Win XP na 2015 nie kłóci się po podłączeniu do auta? Boję się czy aby ten manewr nie uszkodzi Klipa. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qbak 21 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Ale po co jak normalnie da się do 2029r aktywować? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
neuronedi 0 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Witam Qbak, niestety nie mam takiego cracka. Masz może do udostepnienia? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
halas2 16 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Tak jak pisałem wyżej. Poszukajcie na necie Renault Clip tool by mr rorry . Przy aktywacji zmienić region w systemie na francuski ze względu na inaczej zapisywana datę. I jest wszystko bez kombinacji Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
neuronedi 0 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Dzięki halas2, zabieram się za szukanie! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
halas2 16 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca (edytowane) Jak pamiętam to ja chyba używałem wersji 2.5 albo 2.6. Na win xp może chcieć doinstalować biblioteki .net ale na win 7 idzie już gladko Edytowane 8 Marca przez halas2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
neuronedi 0 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Miał byś ją może do udostepnienia? Znalazłem crack na stronie MHH Auto ale rejestracja nie bardzo działa, czekam na odpowiedź od admina. Przy zmianie daty w WinXP na wsteczną (powrót do przeszłości) można działać na starym cracku. Clip łączy się z autem (15 letnim). REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.12 - aniewa Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek65 7 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia W dniu 8.03.2021 o 18:33, neuronedi napisał: Dzięki halas2, zabieram się za szukanie! Jak znalazłeś? Bo ja jak zacząłem grzebać, to chyba muszę na nowo zainstalować Clipa i cofnąć datę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
halas2 16 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Zapraszam na PW. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts