elf 0 Napisano 20 Luty Share Napisano 20 Luty Witam, Poszukuje kontaktu z @misiekstaszic a dokładniej chodzi o tą osobę >> Cel informacyjny/programowy Ma ktoś może namiary? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
meganecoupe02 172 Napisano 21 Luty Share Napisano 21 Luty A przez YouTube próbowałeś się kontaktować? Możesz np zostawić komentarz pod jednym z nowszych filmów, może się odezwie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
elf 0 Napisano 21 Luty Autor Share Napisano 21 Luty Jeszcze nie, tę możliwość zostawiłem sobie na koniec. Wyłuskałem z tych wstawek YT e-maila, napisałem, ale nie jestem pewien czy to właściwy. Nic, może się jakoś uda. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu 38 Napisano 22 Luty Share Napisano 22 Luty Kolega @elf tak jak wspomniał @meganecoupe02 najlepiej zostawić komentarz pod filmem. Wtedy autor nagrania dostanie powiadomienie, to jest najlepsza opcja. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
elf 0 Napisano 22 Luty Autor Share Napisano 22 Luty Tak przyjdzie mi uczynić. Miałem nadzieję, że wymieniona osoba jest tu obecna i dlatego powstał temat Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts