jarek.m2 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam, jestem nowym użytkownikem forum, posiadam samochód Renault Megane 1.6 z 1997 roku ,pilnie potrzbuje instrukcji obsługi i naprawy mojego samoch, [email protected] :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witamy U.K! Jeśli chodzi o instrukcję obsługi to "dystrybuuje" ją Danielossss. Jak sie ładnie uśmiechniesz... Książka WKŁ czyli "Sam naprawiam..." leży sobie na ftp'ie Pikurowym. ftp://renault:[email protected] w dziale manuale. Miłej lektury i wielu postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja mam zeskanowaną, ale do aut po */99, a do wcześniejszych jest na w/w ftp. Wgrałem tam nawet po czesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Faktycznie! Popi... mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek.m2 Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Panowie ,Serdzeczne dzięki za manual, szukałem tego od miesiąca, pozdrowionka z Milton Keynes UK :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A cóż Ci się dzieje z autem, że tak pilnie potrzebowałeś instrukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek.m2 Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jeszcze nic ale zawsze jak kupuje jakieś nowe auto to lubie poczytać gdzie i co jest poukładane żeby mnai mechanicy w butelką nie nabijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no i bardzo dobre podejscie tez tak robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek.m2 Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 W polsce mam Daewoo Nubire, :-/ mając instrukcje sam wykonywałem niekture naprawy a ten samochód ciągle sie psuje, jak nie zawieszenie to coś innego masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi