piotramr Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam. Mam problem z nawigacją carminat z dużym wyświetlaczem. Otóż kupiłem samochód pół roku temu i na początku działo się to czasem, ale teraz to zawsze. Otóż nie chce się wysuwać ekran. Aby wyszedł musze wkładać rękę pod nią i popychać. Wie ktoś co to może być?? [ Dodano: 2008-11-27, 22:10 ] No co jest?? Naprawdę nikt nie wie co się stało albo przynajmniej nie przypuszcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 zdejmik pokrywą wokół ekranu (cała ta duża az do szyby, podważa się śrubokrętem, jest tylko na zatrzaski) i zobaczysz cały mechanizm. Może trzeba nasmarować trybiki albo się kabel zaplątał. Ostatnio naprawiałem komuś, komu podczas zamykania przecięło taśmę transmisyjną między ekranem a modułem wysuwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi