Tomik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dziś właśnie Akropolis z okazji zajęcia II miejsca w zawodach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 zajęcia II miejsca w zawodach gratulacje me :) obecnie piję kubeczek herbatki, na jednym się nie skończy :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek099 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja ostatnio 4 piwa 3 energetyki wiem że to nie zdrowo ale mi smakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ostatnio zasmakowała mi (i tu się nie śmiać) woda :) Nigdy nie lubowałem się w tym trunku, ale ostatnio pije w dużych ilościach. Od momentu jak przestałem pić alkohol (problemy zdrowotne :P ) posmakowała mi woda. Narazie co zauważyłem, to spadek wagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Whisky + Cola + Cytryna = Wypas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Miód pitny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniak77 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 cola + kubek herbaty malinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Z tych bez % to Moutain Dew , a z tych % nic nie zadowala mnie bardziej od zimnego browarka , najlepiej Żywiec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Żywczyk w puszeczce x 3 :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Żywczyk Nie polecam, ale jak kto woli. P.S. Kolega zajmuje się reklamowaniem tego gów....a więc wiem jaki to syf. Oczywiście inne nie są lepsze. Czysta chemia. Miałem nieprzyjemność zobaczyć podstawę do "naszych" piw, która przyjeźdża do Polski. Odechciało mi się piwa na długi czas. Jedynie co warte spróbowania to jakaś mała produkcja, regionalna itp. Wyleczyłem się z masowych piw lata temu. Teraz to tylko wino swojej roboty, jakiś dobry napitek z domowej produkcji i okazjonalnie zagraniczne trunki :unsure: Edytowane 6 Maja 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) fredi- przesadzasz... pamiętaj, że na coś trzeba umrzeć.... Jak to mają potem opowiadać, zdrowy był jadł i pił tylko zdrową żywność, oddychał tylko świeżym, czystym powietrzem i umarł?? Coś nie do uwierzenia, a jednak faktem kiedyś będzie... Więc jak co dzień już 2 Warka pusta, jeszcze Żubrzyk chyba czeka na polanie. Dziś trochę później niż zwykle, bo przed 21 do domu przywiozłem takie oto ustrojstwo, które jest przyczyną opóźnienia w opróżnianiu pojemników z browarkiem: http://goclever.com/pl/pl/hybrid#description Zapewne pod ten zakup też coś będzie stało na polanie :unsure: ale to już nie dziś.. tu trochę więcej o nowej zabawce: http://megane.com.pl/topic/42270-jaki-tablet-dla-kobiety-i-nie-tylko-za-ok-350zl-moze-i-wiecej/page__view__findpost__p__351586 Edytowane 7 Maja 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Zgoda, na coś trzeba umrzeć. Kilka lat temu zmienił mi się smak. Pewnie to wina kolegi, który zajmuje się tworzeniem reklamy dla browarów i nie ma najlepszego zdania o piwie :unsure: Stąd ten uraz do piwa :unsure: , ale czasem zdarza się coś wlać w siebie. Jeśli okazja jest odpowiednia to wolę smakować nalewki plus dobrej jakości mięsko z wędzarni. Z drugiej strony podobno wędzone też szkodzi...Trudno. Lepsze takie niż jakieś śmieciowe. Edytowane 6 Maja 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Od rana kafka...też nie palona własnoręcznie :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Melisa 1x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio668 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Właśnie kończe pepsi MAX 2-litrową:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi