gapusia73 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. Jestem zmuszona ponownie prosić o pomoc ,poprzedni mój post i podpowiedzi użytkownikow tego forum poszły w niebyt przy ostatniej awarii serwera. A więc od początku. Jestem szczęśliwą posiadaczką Meganki z 1996 r. Niestety nie było w niej fabrycznego radia a z uwagi na mnogość modeli proszę o pomoc w doborze odpowiedniego radia. Autko posiada satelitkę przy kierownicy oraz podwójny wyświetlacz na desce.(takim jak na zdjęciu) Wyświetlacz posiada numer 77 00 841 006 (22 SV 651/65E) i jest podłanczany do radia za pomocą płaskiej złączki na 7 pinów z czego 5 jest z kabelkami. Zakupiłam już jedno radio Philips RADIOSAT 6010 22DC461/62T ale niestety nie współpracuje z tym wyświetlaczem . Serdecznie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 gapusia73, jedz do najbliższego MediaMarkt na śląsku i poproś sprzedawcę na dziale car audio, a powinien bez problemu doradzić Ci kilka modeli kompatybilnych z tym wyświetlaczem ;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregamel Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Według http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24...able/dolkab.htm pasować będzie radio oznaczone 22DC594/62B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tika Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Philips radiosat 4000 pod ten wyświetlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi