prosiaczek231 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a co myślicie o takim grzejniczku do auta?? http://www.allegro.pl/item493202585_dmucha...hodowy_12v.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 nawiewy Ci się zepsuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Walec, tak z ciekawości zapodałem, gadżet na który wpadłem na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a ja jestem ciekaw jak nagrzewa w mrożne,bo z tym schładzaniem to sobie darujmy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak dla mnie pierdoła, która tylko zwiększa wagę auta Nie jestem przekonany do takich i podobnych "gadżetów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mi się podoba :-P , na zimę jak znalazł tym bardziej że zanim się silnik nagrzeje to mija z 10 - 15min. Obawiam się tylko czy nie przeciąży obwodu elektrycznego Gdzieś widziałem takie na gaz ale to raczej niebezpiecne i nieporęczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 na postój TAXI do podtrzymania temp.nagrzanego auta owszem, ale na co dzień .... jakoś nie przemawia do mnie , a cena już zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tylko ten grzejniczek ma 150W +- w zależności jak tam im się drut oporowy nawinął, więc obciążenie znaczne, a przewody mizerne, więc jeśli używać to krótko. Ja tam wolę irchę i kilka razy machnąć ręką po szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To ja proponuję od razu WEBASTO z systemem programowania czasowego. Robi człowiek sobie śniadanie w domu, atam autko się grzeje. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc251 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mnie akurat takie gadżety śmieszą, po co sobie z samochodu choinkę robić. Oglądałem na TVN Turbo test tego gadżety i szczerze wyśmiali ten gadżet :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 franc251, jeśli Kuba Bielak to dla ciebie autorytet i jego śmieszny program "Jazda Polska" :) to faktycznie TVN Turbo wyśmiało ten produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi