zboczuszek222 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 witam kupiłem wzmacniacz i głosniczki hertz dsk 165 kabelki od radja i akumulatora pociagnołem do bagaznika ale napotkałem problem jak wpuscic kable idace od wzmacniacza do glosnikow w drzwiach w mojej megi coupe idzie tam taka wiazka ktora ma jakies kabelki od zaslilania szyb i standartowe kable go głosników ale czy sa w tej wiazce wolne miejsca zeby puscic tendy kabel czy trzeba robic oddzielny otwór i nim prowadzic kabel prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Sprawdź w kostce ISO przy radiu czy masz przewody do głośników. Powinny być. Dla pewności wyciągasz zaślepki głośników i sprawdzasz czy i tam dochodzą kabelki. W kostce w słupku powinny być wolne miejsca, ale pewnie nie uzbrojone (brak konektorków). Najlepiej rozłączyć i sprawdzić. Ja osobiście od wzmacniacza, wróciłbym z sygnałem do orginalnych kabelków, wpinajac się przy ISO lub przy słupku. Jeśli kable mają być jednak wymienione to trzeba pokombinować przy kostce w słupku. Zawsze można wykożystać po dwa konektory z fabrycznego przejścia sygnału głosnikowego do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 wolne miejsca zazwyczaj są ale nie uzbrojone. Tak jak kolega wspomniał najlepiej się wpiąć z sygnałem do fabrycznych kabli (ja osobiście proponowałbym to zrobić tuż przed kostką. pozdrawiam Czaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi