bronius Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 więcej tu: http://www.tvn24.pl/-1,1575599,0,1,wypier8...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 no to niezle potraktowali klienta ,ale jesli to nagrał i ma dowody to ma spr wygraną raczej :shock: ale takie zachowanie w salonie to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Podziwiam tego klienta za cierpliwość. A właściciela to szumowina jakich mało. I pomyśleć, że takie ciecie w naszym kraju mają własne firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hm... Widziałem w TVNie i nie mogłem uwierzyć Dobrze że to nagrał i ten salon powinien upaśc za kare temu chamowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jeśli citroen się szanuje to powinien podziękować temu gościowi za współpracę - takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Citroen powinien przeprosić tego klienta i dać mu jakieś zadośćuczynienie, a co do sprawcy klient powinien wytoczyć mu sprawę w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi