Lewy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Najlepiej, gdyby posiadacze meganek z silnikiem 1.6 mogli napisać jakie oznaczenie mają na skrzyni. Pewnie kilka różnych pasuje. Druga sprawa to moc silnika. 75 czy 90KM? Może warto też zapytać w jakimś innym większym ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaaa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 pytalam w innym ASO i tak dziwnie po niby po VIN wychodzi ze pasuje do mojej JB1 i JB3. Mam 75KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To możliwe, ale ważne jest zdobycie konkretnych oznaczeń, nie samego typu skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaaa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 wiem ze jeszcze ma znaczenie rodzaj miski olejowej, jaa mam aluminiowa. Z ksiazki wynika ze mam JB1 ale nie wiem na ile to jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zuzaaa, mają to w ASO, uwierz mi B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaaa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to co specjalnie by mi tego nie powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie jest to informacja jawna dla klienta. Nie mniej jednak jak się zagada to można coś takiego uzyskać B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaaa Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No ale pisze ze sprawdzali mi i wychodzilo ze JB1 i JB3 pasuje, dziwne.... Wiem ze ustala sie ten numer po roczniku, silniku, po tym ile zaworow, po tym czy JB1/ JB3 i po rodzaju miski. Jak jade na szrot to o to pytaja, ale nadal nie wiem jakie numery calkowite pasuja do mojego auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tu masz rozpiskę czy różnią się poszczególne skrzynie: http://rapidshare.com/files/341841521/skrz...enault.pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam Ja także mam silnik 75 KM i u mnie jest skrzynia JB1 197. Tylko nie wiem jaką mam miske ale moge sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czy da radę podesłać tę rozpiskę skrzyń biegów? Link na rapidshare już nie działa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi