rav85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 maciek127, proszę tutaj masz z odbiorem osobistym w Lublinie i to w bardzo atrakcyjnej cenie: http://www.morele.net/braun-390-cc-series-3-208110/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja jakiś czas temu miałem okazję testowac podstawowego philipsa i brauna oraz tryzgłowicowego philipsa (wtedy jeden z najdroższych modeli), teraz mam brauna serii 6. Zdecydowanie polecam brauna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Brauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 czy 370 od 390 różni się tym że nie ma tego zestawu do czyszczenia z podstawką do ładowania ?? Jeśli tylko tyle jest różnić to najwyżej kupie http://www.euro.com.pl/golarki/braun-series-3-370.bhtml Czy jest jakiś sposób by sprawdzić cenę golarki przez internet w Media Markt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 maciek127, różnica jest taka - model 390 jest ze stacją dokująco-czyszczącą - model 370 jest bez tej stacji A co do ceny to co sklep to inna - musisz patrzeć po modelu. Co do Media Markt to nie wiem na ich stronie nie ma żadnych cen już kilkakrotnie sam szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 kupiłem w Euro AGD 370 był 390 ale za 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 maciek127, ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Już mniejsza o kwotę, jak się sprawuje? Też przez długi czas skłaniałem się ku nowej, elektrycznej maszynce, ale po przygodach z Philipsem odpuściłem sobie. Mam tak szorstki zarost, że maszynka jedynie częściowo go "kamuflowała". Ogólnie było można sądzić, że jestem ogolony, jednak moja kobieta miała inne zdanie ;-) Zostałem przy maszynkach - najpierw używałem Gillette z potrójnym i jakimś tam ostrzem, które niestety tępiło się po trzecim goleniu. Efekt taki, że kupuję pakę Polsilverów i gęba gładka i portfel pełny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi