esco Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam! Jestem nowy, także WITAM wszystkich! Proszę o wasze zdanie, opinie i komentarze odnośne tego auta: http://www.autotrader.pl/details,30003,106410254.asp Autko widziałem, nie można mu nic zarzucić, stan idealny, wyposażenie super, plus gwarancja z opcją przedłuzenia do 1 roku!. Czekam na Wasze opinie! z góry dziękuje i może już wkrótce dołączę go do zdjęcia przy profilu !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Info: Auto pierwotnie mialo cenę 49 900 PLN (z mojego archiwum poszukiwan podobnego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esco Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Cięcie Dziękuję za informacje. Tak mi mówili, ale teraz mam również potwierdzenie tego. Trochę za dużo pierwotnie. Jako nowy, powinieneś jeszcze pamiętać o czym mówi regulamin forum, który zaakceptowałeś przy rejestracji - coś krótka ta pamięć. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi