Marcinescu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, w tym roku pod choinkę mikołaj przyniesie PS2 i proszę o podpowiedź jakią grę można by kupić dla chłopaka w wieku 8lat. Będą również mile widziane informacje o waszych ulubionych gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja się zagrywałem w takie gierki jak: medal of honor,sniper czy ojciec chrzestny ale dla 8 latkach to średnio. nie wiem czy młody lubi sport,jak tak to na pewno Fifa,Nba albo jakieś wyścigi NFS itp z bajkowych to mogę polecić zręcznościowke z serii Simsons-rewelka,wciągneła nawet moją żonę...chociaż dużo nerwów mnie kosztowały ostatnie misje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Napewno będzie NFS Undercover bo grał na PC w Underground i Carbon, myślałem o jakiejś przygodówce, może Simpsonowie będzie ok, poszukam coś o tym w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsson Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 osobiscie to ja polecam Xbox'a 360 - a najlepiej PS3 ale wiadomo nie można piratować , tylko oryginały :) a co do gier na PS2 to dla dorosłych GTA Liberty City Stories , GTA IV a dla dzieci Hugo , Crash :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 koniecznie gran turismo!!!! niech trenuje od najmlodszych lat-ja w jego wieku szkoliłem sie na NFS 1 :) ale casy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi