Krzysiek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Wybaczcie mi jeśli temat jest powszechnie znany i ja mimo przekopania forum go nie zgłębiłem. Chodzi o radio CD do Meg I ph II, dokładnie TAKIE. Towar trudno dostępny przez co drogi. Za to radia do Megi II są zwykle o 100 zł tańsze. Proszę o fachową opinie, czy da się zamontować radio od Megi II do Megi I ph II zachowując władzę przez sterownik przy kierownicy i wizje na wyświetlaczu. Wydawało mi się, że kiedyś u kogoś coś takiego widziałem. Radio miało dodatkowo rameczkę, przejście z dużego formatu na normalny, ale nie mam pewności gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 jesli tylko sa takie same zlacza (styki na tyle radio) to sadze ze zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam połakomiłem się na taką zamianę z kaseciaka Philips na CD Philips Tuner List od Laguny + pilot + wyświetlacz , mały szczeguł to białe podświetlenie CD. A naj wiekszy minus to że ma problemy z CDRW/wyłanczanie i włanczanie w czasie jazdy bardzo denerwuje.Miałem JVC bez pilota w Megance I i to było radio -CD Philipsa wymięka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Jednak mojemu znajomemu udało się znaleźć CD i nie muszę robić żadnych kombinacji. W pewnym czasie tylko takie rozwiązanie brałem pod uwagę. Teraz nie ma jak fabryczne CD sterowane spod kierownicy, a kaseciaka trzeba będzie upłynnić. Mimo to dziękuje za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 bo CDRW z racji calej technologii, dane trzymaja w bardzo kiepskiej jakosc. jesli chcesz w aucie sluchac CDRW to nagrywaj na kompie z max predkoscia 4x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Co do wypalania płytek to Audio tylko 4X na CDR/CDRW. JVC bez problemu odtwarzał CDRW. Philips to kapryśny sprzęt na różne płytki. Chodzi mi o jakośc laseru i mechanizmu zastosowanego w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi