loess Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ...czy szanowni forumowicze mogliby mi wyjaśnić co oznacza owo Mégane, skąd się wzięło? :-/ przyznam się, że niewiele szukałem w sieci, ale ostatecznie odpowiedzi nie znalazłem. Mégane brzmi nieźle... a może za bardzo wnikam w szczegóły zamiast cieszyć się jego pięknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raq Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 o ile mnie pamięć nie myli, słowo megane to rzadko spotykane imię żeńskie. Znaczenia jako takiego nie ma - przynajmniej mój tata nie znalazł, po tym jak w 1996 stał się szczęśliwym posiadaczem 1.6 RT ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 :) raq dobrze pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Megane - ma duży temperament, bystry umysł, jest impulsywna. Reaguje dość nerwowo. Gdy jednak nieco ochłonie można z nią spokojnie porozmawiać na każdy temat. Nie znosi rygorów, stałych obowiązków, regularności. doskonały opis imion akurat nazwa naszych autek oddaje chyba jego charakterek moje się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Byl kiedys program o tym i mowili ze jest to francuskie imie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loess Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No! to od razu mi lepiej! "duży temperament" fajnie brzmi! "bystry umysł" ekstra! "Reaguje dość nerwowo" to prawda :) "Gdy jednak nieco ochłonie można z nią spokojnie porozmawiać na każdy temat" oj to prawda... Super wyjaśnienia! dzięki! od razu wzrosło moje mniemanie o mojej furce! szacuneczek! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 eeehhhhh.....był kiedyś taki żart --> "ehhhh żebyś ty jeszcze gadać potrafiła" :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 kup sobie taką wersję co gada otwierasz drzwi a ona pięknym damskim głosem mówi Dzień dobry niestety tylko w języku producenta.(BONJOUR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airman Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 megane- tania i ciepła ; robi piękne numery to czego chcieliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi