jakubek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam proszę użytkowników tego silnika o opinię na jego temat. Głównie chodzi o spalanie i dynamikę. Jestem zainteresowany tym ogłoszeniem: http://www.orbistransport.gratka.pl/ogl/2433.html. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Napisz do moderatora Lewy, on też swoją megankę u nich kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ja w swojej megance 1 ph2 też mam ten silnik i nie narzekam. jeśli chodzi o spalanie to przy mojej bardzo dynamicznej jeździe mieszczę się w 8 litrach na 100. moja jazda w mieście nie jest miarodajna więc nie napiszę ile. a dynamika tak jak pisałem w kombi jest wystarczająca dla mnie. samochód dobrze przyspiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 megance 1 ph2 też mam ten silnikto nie jest do końca ten sam silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi