888EX888 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 czy ma ktos spojler przy zakladaniu ktorego nie trzeba dziuwawic samochodu?? chcial bym zalorzyc sobie spojler ale tal zeby w razie gdyby mi sie znudzil/nie podobal tak zebym mogl go sciagnac nie zostawiajac zadnych sladow ze tam byl zna ktos sposob albo widzial taki spojler?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Trochę wirtualnie podchodzisz do sprawy. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ciezko bedzie bo nie ma na czym go umocowac. Dziury odpadaja a jak na kleju do spojlerow i plastikow go przyczepisz to go juz nie oderwiesz. A jakby nie bylo to musi byc solidnie przymocowane. Chyba ze interesuje Cie "wiejski" tuning to proponuje tasme scotta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja się zastanawiam na tylnym górnym spoilerem za 160 zł na klej - ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja też sie zastanawiałem nad skrzydełkiem ale nie wiem jaki to co znalazłem to są standardowe albo WRC. Co do mocowania to nie spotkałem się z mocowaniem które by nie zostawiło śladów, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No ślady muszą być jeżeli to ma się trzymać przy 170 km/h :) ale chyba wole na klej niż dziury robić :) Nie chce spojlera na dół, gdyż chce mieć te minimum widoczonośc :) mam tylko nadzieje, że ten górny będzie się spisywał, czyli dociskał tył i regulował przepływ powietrza a nie przysparzał zbędnych oporów - bo raczej to żaden firmowy. Renault sprzedaje firmowe spojlery na tył/górę - jesli tak to w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a Czy ktos wie jak jest z widocznascia w classicu przy spoilerze? takowy spoiler do obejrzenia na allegro - 160 zł. i ile placicie za lakierowanie spoilera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 W classicu I ze spojlerem nie ma problemów. Mój Tata ma taki spojlerek i żadnych problemów przy cofaniu. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no to mistrz tylko zeby tanio polakierowali, bo jak sobie zazycza tyle co za zwykly element to koszt spojlera bedzie 160 a lakiernik wezmie 800 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 jesli cos mocujesz to sruby + klej.inaczej albo odpadnie albo ktos ukradnie [ Dodano: 2007-04-26, 13:03 ] piszu; jak juz bedziesz miec spojler to Ci dam namiar na typa w Wawie przy pl. Wilsona; lakierował mi spojler za 120 zł i jestem zadowolony. specjalizuje sie w motocyklach i aerografie wiec spojler to błachostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Human Resources, daj mi ten namiar na pw :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Human tez bym prosil - akurat na Wilsona mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item201545892_megane...lko_100_zl.html - bawić się w to w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 raczej festyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi