SoundWave Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A jak sie z tym spoilerem podnosi wycieraczke? Cos widze, ze nie da sie jej podniesc, bo siedzi pod daszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 nie podnosi sie mozesz lekko odgiac zeby np wyczyscic snieg,a le to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 da się! trzeba tylko w czasie jej ruchu zgasić silnik, tak aby została np w połowie szyby, spoiler wtedy jej nie blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 spryciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 To to ja wiem bronius Nie raz zostawilem samochod z przednimi wycieraczkami w pionie :-P Czepiam sie: a spryskiwacz tylniej bedzie dzialac? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 będzie....o to sie nie martw przy wierceniu otwprów na spojler zwróc tylko uwagę na to zebys nie przewiercił sobie przewodów które ida do silnika wycieraczki i światła stop-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 czy wie ktoś gdzie taki spoiler mozna znaleść ??? Spoiler naprawdę świetny, bardzo mi sie podoba. Zwykłe daszki za 160zł na allegro jakoś do mnie nie przemawiają chyba że ktos ma jakiś inny chętnie bym rzucił okiem. allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 fajny fajny sam bym takie cos zamontowal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 U mnie spojlerek tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 powiem szczerze że jeden z fajniejszych jakie widziałem, gdzie można taki dostać i jakie są koszty ? aha jakie mocowanie - wkrety, klej... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 To jest oryginalny spojler Renault do Megane phII...zamowilem go od razu przy zamawianiu autka...nie bylem przy montazu ale pewnie cos wiercili...koszt niestety okolo 800zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 o kurcze, faktycznie strasznie drogo. W Rako tuning jest jeden spoiler do megi za 700zł i to dopiero wydawało mi się że jest drogo a spoilerek jest od modu Vapiro fajny ale za ta kasę to wolał bym wymienić zderzak przedni bądź tylni na RS. A są gdzieś podroby "zamienniki" oryginalnych spoilerów ? a tu przykład umywalki :) - jakoś do mnie nie przemawia ten spoilerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ten spojler powyżej też do mnie nie przemawia ... ale mam pytanie czy ma ktoś może zdjęcia właśnie spojlera (lub samochodu poprzeróbce) sedana Meg II ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 małe ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 dyskretny taki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi