MrTea Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ten żółty to wyjątkowa paskuda jest.. brr.... przekombinowany według mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zolty zdecydowanie paskudny, czerwona umywalka paskudna, nawet na czarnym paskudna - wczoraj widzialem :-P za to ten czerwony ma naprawde ladne felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Moim zdaniem żółty idealnie nadawalby sie na polskie drogi. a propos mnie rozwala totalnie reklamowka Fiata - nowa seria fiata - wersja TYTAN - wzmacniane tytanowe podwozie - odpowiedz fiata na stan polskich dróg :) :) [ Dodano: 2007-06-17, 00:24 ] http://www.fiatlcv.pl/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tytan 3 x lzejszy niz stal przy tej samej wytrzymalosci materialowej ?? Jak dla mnie chca obnizyc ciezar samochodow dostawczych (nizsze spalanie?). Ale cos nie wierze, ze beda robili full-tytanowe podwozia / nadwozia / inne elementy. Chyba, ze planuja naprawde dobre warunki na recycling takiego samochodu zeby odzyskac tytanowe nadwozie :) Hu nołs :> [ Dodano: 2007-06-17, 09:20 ] PS: odpowiedzia na polskie drogi juz od dawna sa poduszkowce :) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazgul07 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam. Wznawiam temat. Nie chcialem zakladac nowego wiec pisze tutaj :) otóż interesuje mnie spoljer na góre do Megi PHI. Na allegro widzialem same dolne lotki. Ma ktos moze jakas strone albo namiar na kogos kto sprzedaje takie spojlery? Bede bardzo wdzięczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Driver w tym czerwony to ten spojler na imprezy dobry, jako stolik na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ktos wie czy cos takiego da sie bez wiercenia zamontowac? klej do szyb wystarczy bo jestem wielce zainteresowany taka zabawka:)) pojler.pl/produkt/3163/renault-megane-renault-megane-1-spoiler-daszek-super-wyglad-spojlery-tuning"]http://[ciach]pojler.pl/produkt/3163/renault...spojlery-tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUMAH Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam Jestem nowy ,ale troche siedze na forum i szukam jakichkolwiek informacji o spojlerach do megane I ph2 kombi Interesowałby mnie taki daszek jak na tym filmiku. Ktos tam nawet w komentarzach pyta sie gostka co wstawił filmik ,skad go wział,ale bez odzewu Moze ktos z Was wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi