888EX888 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 chce przerobic grilla i nie wiem na jaki moze wyslucham waszych opini i mnie ktors przekona mam dwie opcje NR 1 NR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 popraw link 2 bo nie wchodzi (przynajmniej u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
888EX888 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 u mnie wchodzi bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 W drugiej propozycji jak dla mnie za duzo chromu :-/ Pierwsza jest good :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A czym sie rozni 1 od standardu? Bo u mnie wlasnie tak wyglada grill fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 no ale nie wszystkie phII maja chromowana obwodke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zdecydowanie poz.1 Nadmiar chromu nie wszędzie dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna_Ryba Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Dokładnie, cały chromowy nie zgrywa się zbyt dobrze z czarnymi listwami. Nr. 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 1 :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nr 2 pod warunkiem, że będzie to satynowane srebro - tak jak kolorek alusów. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja bym wolał pierwsze bo lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zdecydowanie 1 :) w 2 za duzo chromu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 poszukaj grilla od coupetki, były dwie wersje, obie oparte na motywie "plastra miodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi