wojd Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 W grudniu ubiegłego roku kupiłem RXE z 2000 roku. Wspomaganie, ABS, centralny bez alarmu, 4 poduszki, 4 el. szyby, el. lusterka lakierowane, klimatyzacja manualna, halogeny, blokada skrzyni. Nowy pochodził z polskiego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A moje rxt posiada: 4 x el. szyby, el. lustra, abs, immo, centralny, wspomaganie, lusterka w kolorze nadwozia, reg. kierownicy w pionie, klima, halogeny, blokadę otwierania tylnych szyb, zamknięcie drzwi od środka z przycisku, 4 x poduszki powietrzne, piro... napinacze pasów, kontrolkę pasów, el. reg światła przednie, potencjometr oświetlenia w środku, obrotomierz, oryginalne radio na cd + 6 głośników, podłokietnik z przodu tylko nie wiem czy oryginalny(z tyłu nawet nie wiem:P), hak, coś jakby relingi tylko poprzeczne przesuwane, chyba szyby "zielone". Jeśli coś jeszcze sobie przypomnę, albo dowiem, że mam to dopiszę A niby wersja rxt miała być najbogatszą, a do takowej to jeszcze mojej wiele brakuje... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 RT rocznik 00' abs komp pokladowy, lusterka w kolorze nadwozia, regulacja oparcia ledzwiowego, ogrzewane lusterka sterowane el. przednie szyby el. halogeny tez kiedys byly klimy nie ma :/ 4x air bag, kierownica regolowana w dwoch plaszczyznach, immo + alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 RXE rocznik 01' El szyby x4, el lustra, central bez alarmu, klima, ABS, 4 jaśki, radio CD+ 6 głośników+ sterowanie z kiery, skórka na kierownicy, gałce zmiany biegów, immo, wspomaganie, regulacja kierownicy, komp pokładowy, halogeny, lusterka w kolorze nadwozia, może to nie wyposażenie ale mam 4x tarcze hamulcowe a przód 280mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A ja mam pytanko troche z innej beczki;) wykonalem wczoraj ten przeglad zimowy w renault i tam w rozpisce znalazlem opis mojej wersji ... RT1E, a co ciekawe na oznaczeniu samochodu mam jak wół RN, moze ktos wie czemu tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wydaje mi sie ze zalezy chyba tez o silnika... wiekszosc 2.0 ma klime, podgrzewane siedzenia przednie, lusterka elektryczne i podgrzewan. Zastanawiam sie czy nie przyprowadzic takiej i przelozyc elektryki z silnikiem a reszte sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWKA Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 a ja mam wersje RXT z 99r. ( po liftingu) i nie mam komputera pokładowego pokazującego przebiegi częściowe spalanie itp !!! czy to możliwe? myślałem że wszystkie meganki ph II mają komputer w standardzie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja przy 2.0 niestety nie mam foteli podgrzewanych ani przedniej szybki ale faktycznie moze byc opcja ze przy 2.0 w RT byla klima Wydaje mi sie ze zalezy chyba tez o silnika... wiekszosc 2.0 ma klime' date=' podgrzewane siedzenia przednie, lusterka elektryczne i podgrzewan. quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWKA Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Halo ! Czy może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie które jest powyżej dotyczące komputera pokładowego pokazującego spalanie itp. Czy to możliwe, że w teoretycznie najbogatszej wersji RXT nie było komputera? a może mam tylko że jest zepsuty:/ jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A czy Ty Dawka za przeproszeniem ślepy jesteś ? Parę postów wyżej jest moja wypowiedź i skoro nie napisałem, że mam to chyba jest to możliwe prawda ? A komputer może i posiadasz (nie podłączony) - reszty poszukaj na forum. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi_83 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A wersja CONQEST co o niej wiecie??? Ja mam taką wersję w Scenicu 1999 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Meganka kombi 1,9dti z 99r wersja RT Wyposażona w: ABS,wspomaganie,klima ręczna,2xel.szyby,el lusterka,4 poduchy,regulacja kierownicy,podgrzewane fotele,podgrzewana przednia szyba,napinacze pasów,relingi,radio ze sterowaniem w kierownicy,zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia :-> Niestety brak halogenów i komputera pokładowego i to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A wersja Megane 1.6 z 2001 Authentique to jakie miała oznaczenia i czy miała Komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Moje megane1.6 16v RXE posiada : 4poduszki , abs , 4elektryczne szyby , elektryczne lusterka , klimatyzacja , halogeny , komputer , centralny zamek z alarmem. Ciekaw jestem czy były wersje z fabrycznie zamontowanym pilotem do radia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Wersja niemiacka RN to jakie wyposarzenie posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi